Spoločné predstavenie lakovaní sa v sezóne 2026 neuskutoční | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 12:08

Obdobie pred štartom sezóny 2025 nám Formula 1 spestrila aj veľkolepým spoločným predstavením lakovaní, ktorého sa zúčastnilo všetkých desať tímov vrátane pilotov, šéfov tímov a ďalších osobností zo sveta F1. V roku 2026 sa však tejto akcie nedočkáme, informujú zahraničné portály.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203610/spolocne-predstavenie-lakovani-sa-v-sezone-2026-neuskutocni

perfekt. som rad ze tuto slepu ulicku nebudu dalej promovat. jediny zmysel by to malo niekde v singapure alebo kyalami, kam sa inak f1 nedostane a uz samotna pritomnost akychkolvek formul by bola super, ale iba ako event pre miestnych, nie do tv pre cely svet.

mnozstvo ludi urcite nebude suhlasit, ale podla mna od zavedenia sprintov a duplicitnych kvalifikacii bol tento event najvacsia blbost, s akou prisli.

1 Like

Za mňa obrovská škoda, Jack Whitehall odviedol pri moderovaní fantastickú prácu a vzniklo z toho veľmi veľa vtipných momentov. A konečne bolo odhaľovanie lakovaní niečím zaujímavé.

Vážně tuhle šarádu vymyslela Liberty?
Mi se totiž jeví, že tuhle šaškárnu nařídila FIA.