Spojenie s Red Bullom odmietol sám Palou: Šíriť to začal manažér konkurencie | Magazín F1 - F1online.sk

Špekuláciám ohľadom možného prestupu Álexa Paloua do Red Bullu je koniec. Rokovania popreli už azda všetky zainteresované strany, ktoré teraz skúmajú, kde sa vlastne tieto chýry vzali. Čerstvý štvornásobný šampión série IndyCar má isté informácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211323/spojenie-s-red-bullom-odmietol-sam-palou-sirit-to-zacal-manazer-konkurencie

Zakovi chyba Horny tak vymysla somariny.

1 Like

Poslední odstavec do kamene tesat a platí i pro Hertu, i když ten by teoreticky v r. 2027 (pro 2026 s ním snad nikdo neuvažuje) nastupoval v 27. I tak je to hodně. Už jsem si sama připadala divná, že to považuju za nesmysl.

1 Like

To mas ale blbe Evka, ludia tu uz dlho citaju maximalne nadpisy

1 Like

Všichni určitě ne… Ale o to nejde, já jsem si byla tímhle názorem hodně jistá a přitom ty neustálé spekulace přicházely zvenčí, ne od diskutérů tady. To si pak člověk nutně musí položit otázku, jestli jeho uvažování v té věci není od základu špatné. Tak jsem ráda, že už si to s Alexem myslíme aspoň dva :smile: .

1 Like

Kazdy se Red Bullu vyhyba, nikdo s tim tymem nechce byt spojovan.

Pedro Diniz začal s motorsportem v 18 letech, když začínal v motokárách.
Nikdy není pozdě. :slight_smile: :smiley:

No jo, ale kdy to bylo :woman_shrugging:. Klidně, kdyby si to jeden nebo druhý chtěli zkusit (a Herta konečně získal licenci :smile: ), možná by mohli naskočit na pár závodů do týmu, který by jim to za peníze umožnil. Třeba by do toho někdo šel. Ale začít teď kariéru s nejvyššími ambicemi je podle mě v rovině teorie.

2 Likes

Já nejsem fanoušek těchlech Palouů, Hertů a podobně. To je vždycky hype, že je všichni chtějí, všichni je protlačí. Ve finále nemají ani licenci na F1. :joy:

Každý si myslí, že když bude jezdit nějaký jezdec z Indy, že v USA udělají fanoušci stojku na hlavě a všichni se budou dívat. Samozřejmě, že koho F1 nezajímala, tak je nebude zajímat nadále.

3 Likes

No a manazer konkurencneho pilota sa len smeje a za klamstvo mu nic nehrozi.

1 Like