Spojenie Red Bull a Hamilton? Nemáme pre neho miesto, vysvetľuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

V niektorých, prevažne bulvárnych médiách, sa prednedávnom objavila informácia, že by sa Lewis Hamilton mohol od nasledujúceho ročníka predstaviť vo farbách Red Bullu po boku rivala Maxa Verstappena. Samozrejme sa ukázalo, že ide o kačicu, čo medzičasom potvrdil už aj Christian Horner. Domnievame sa však, že týmto špekuláciám mohol uveriť len málokto – veď ruku na srdce, kto z vás by si vedel predstaviť týchto dvoch kohútov „pod jednou strechou“?


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92186/spojenie-red-bull-a-hamilton-nemame-pre-neho-miesto-vysvetluje-horner

Nech mu ponuknu Jukiho sedacku s perspektivou prestupu do A-teamu ked ich presvedsi :slight_smile:

1 Like

O Lewise není zájem.

verstapen sa o nic viac neboji lewisa, ako sa lewis bal russela.
a myslim ze lewisa uz nikto nechce okrem mercedesu

ja si myslím,že po Hamiltonovi by okamžite skočil každý team s výnimkou RB,tam by chémia medzi pilotmi nefungovala…ide len o to,či by ho vedeli zaplatiť…

ono je to tak Hamilton je jazdec ktory je špecificky potrebuje špecificky pristup do RB načo maju maxa ktory je mlady Ferrari to už je ine ovšem čo by si hamilton pomohol ? vzkonosne je ferrari tam kde mercedes naviše prejsť z mercedesu do ferrari nebude ani lahke iny pristup iny motor a čo je asi najvekši problem keho by asi tak mohol na hradiť ? obydvaja piloti davaju dobre vykony su mlady a čo je ešte lepšie su lacny čo hamilton nie a ine timy uprimne večina znih si ani nemôžu dovolit platiť hamiltona a dať mu rychle auto mometalne môže dať maximalne aston a koho tam asi tak može nahradiť ? syna majitela ?? alonsa ? :smiley: hamilton nema kde isť a vlasne ani sam neche

1 Like

Max je samozrejme lepsi nez Lewis a o tom kdo se koho boji je zbytecne debatovat. To ze Max se neboji nikoho a niceho je znama vec. To ze Lewis velmi branil odchodu Waltteriho a jeho vyjadreni v te dobe na adresu George byli vic nez tlumene take netreba se rozepisovat. Toliko k te neohrozenosti Lewise.

Jen pripomenu spesny navrat Lewise do sedacky na konci sezony 2020, kdy uz mel titul v kapse, kdy v horeckach odjel zavod pote co George v predchozim zavode malem vyhral ( po tak fatalnim zmatku u Mercedesu ze by se za to ani Ferrari nemuselo stydet).

Minula sezona potvrdila ze pokud se Lewis George nebal ( a ja si myslim ze bal), tak se rozhodne bat mel.

2 Likes

A tak to bych chtel ten tymovej souboj videt…

Maxa si v RB piplu ako Sira v Mer. Miesto pre dvoch tam naozaj nie je a myslim, ze nie je ani v Sirovom zaujme ist niekam, kde by dostaval na budku viac, ako od Barbie v minulej sezone.

Lepší horší. Obohratá pesnička už roky ako šport vlastne existuje. A pritom je to v tomto prípade jasné, že každý si vyzdvihne svojho obľúbenca. Iba ak by posadili za volant totožného auta oboch pilotov vo vrcholnej fyzickej a mentálnej forme, bežcov spolu na trať, či boxerov do ringu. Dvaja kohúti na jednom teritóriu je fajn pre divákov, ale toto šéfovia tímov radi nemajú. Počkáme, čo bude s Perezom.

Je to tak jak pises. Pro kazdeho je top ten jeho. Zvlast u motorsportu. A i kdyz budou v top forme a vse bude fer, tak fanousci toho porazeneho napisou ze auto je na Maxe. :grinning:

Súhlas. Alebo na jeho súpera. :grinning:

Tieto vase vlhke sny… podla mna by ho verstapen v rovnakom aute porazil, a myslim si ze skor by bol proti hamilton ako verstappen.

podla mna by mu to s tym autom vobec neslo. Hamilton ma rad stabilny zadok aby mal istotu pri brzdeni, aj teraz sa na to stale stazuje.

Já bych si přál aby jezdil vedle Maxe a ten ho zadupal do země :laughing: :laughing:

A podívej minulej rok bez nejsilnějšího auta nedokázal vyhrát ani závod ani kvalifikaci :rofl: :rofl:

Ocividne to je jedina tvoja zivotna radost byt zbytocne toxicky, uštipačný. Vsimol som si, že to robis kazdy den. Je asi v poriadku, ked ta tesi, ked sa nedari jazdcovi, ktoreho nemas rad, ale naco je potrebne to vypisovat kazdy den a to iste? Nebud ako pokazeny magnetofon a maly chlapec :slight_smile:

Svědkové Hamiltonovi furt tvrdí jak je skvělý tak jen reagunuju na to abych tento mýtus vyvrátil :sweat_smile: :sweat_smile:

To reagujes uplne zbytecne. Kazdej vi ze voda je mokra. :grinning:.

Ale jasny, chces prinest osvetu k tmarum a zpatecnikum.

Uvidime tento rok. A nerozhodne se to mezi Maxem Emilianem a Lewisem Carl Davidsonem, ale mezi Georgem a Luisem.
Pokud ho Lewis neda je hotovo. Pak uz je prekonana velicina. On uz minuly rok neco naznacil.
Soupereni mezi Maxem a Lewisem uz neni na poradu dne.