Špeciálne lakovanie predstavil do Singapuru aj McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 11:36

Mercedes, VCARB a nakoniec aj McLaren budú pod umelým osvetlením v Singapure jazdiť so špeciálnym lakovaním. Pôvodne sa mal predstaviť v nových farbách aj Red Bull, ale tím tento nápad zavrhol, keďže vo vyrovnanom boji nemôže stratiť jedinú stotinku sekundy. McLaren však takýto problém zjavne nemá a predstavil ďalšie špeciálne lakovanie. Inšpiroval sa osemdesiatymi a deväťdesiatymi rokmi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172163/specialne-lakovanie-predstavil-do-singapuru-aj-mclaren

Forza Ferrari .

1 Like

RB sledujte, tito sa neboja dat viac farby na auto …
Inak je to modifikacia minulorocneho lakovania z Monaca.

Dizajn pekny. Uvidime, ci bude rovnako pekny aj v realite na trati. :slight_smile:

Red Bull jde dolu, u nich je to jedno, skoda aspon necim mohli byt zajimavi. O vikendu ocekavam VER kolem 9 -10 mista. To bychom uz mohli pomalu zaznamenat i nejake ty fotky z kostela.

bude to este zaujimave neboj. Cim nizsie bude Ver koncit, tym vacsiu sancu ma Lec ci Pia na titul.

zalozim peticiu nech je toto na dlhe roky zakladne lakovanie - trademark McLarenu. Pacil sa mi v obdobnej variacii uz minule.

hlavne je pole o nieco farebnejsie :slight_smile:

1 Like

je to veeelmi fajn, aj ked to historicke livery bolo ovela cistejsie, ked uz idu po tejto linke.

cisto farebne bolo podla mna zivsie/lepsie to z 2022 s ruzovymi pruhmi. a uz uplne idealne aj s landovou dekel ustrelujucou basketbalovou prilbou :slight_smile:

Norrise si odepsal, nepocitas s nim?

praveze jeho beriem ako samozrejmeho adepta, tak som ho nepisal.

Snad se mu pristi vikend vydari, uvidime. Zni to divne ale v Baku mohl nabrat extra porci sebevedomi.

McLaren ma predsa polepy a nie lakovanie