Špeciálne lakovania: Vo Ferrari a v Sauberi sa snažili, no zadanie splnil len Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 08:24

So špeciálnymi lakovaniami sa nám v posledných mesiacoch akoby roztrhlo vrece. Jedným z tradičných podujatí, na ktorom zvykne vyniknúť práca dizajnérov, je Veľká cena Miami. Tento rok sa v USA predstaví v originálnych farbách aspoň trojica tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197155/specialne-lakovania-vo-ferrari-a-v-sauberi-sa-snazili-no-zadanie-splnil-len-racing-bulls

Nejspíše se měním v ženskou, ale nejvíce se mi líbí zbarvení vozů Rubidium.

Prečo Ferrari nechce pochopiť, že tieto monštruozity nechce reálne nikto vidieť. Lakovania by mali byť pre fanúšikov a nie pre sponzorov …

1 Like

Tak jedna věc je obléknout se do růžové, to bych se fakt musel měnit, ale jinak se růžová na různých věcech (či obecně zářivější barvy) podle mne líbí spoustě mužů a přijde mi to normální.

Třeba růžový gin mám vyloženě rád :slight_smile:

Ferrari už zakázalo komentáre

1 Like

Ale Ferrari má časť ešte na záchranu. Len zbehnúť fo nejakého bauhausu nakúpiť modrú fóliu.

1 Like

Jako to Ferrari je hodně hnusný :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

Já mám na růžové auto zvláštní vzpomínky. S půjčenou růžovou (perleťová metalíza uloupená v Tatře) Škodou 105 jsme jeli do nějaké chemičky v Olomouci pro deset kilo parfémového extraktu názvu Savana. Jedna konzerva netěsnila a jelikož se jednalo o skutečně silný extrakt, tak jsme tím pachem velice rychle nasákli a nebylo žádným překvapením, že jsme rychle páchli jak dva buzeranti. Na oběd jsme raději navštívili venkovní restauraci, ale i tak si podle pohledu ostatních hostů myslím, že veškera snaha byla marná. :grin:

Hrozná kombinace. Vrchol nevkusu.
A kolik HP Ferrari platí? Za takový balík se dá trochu potupy zkousnout.

1 Like

100 mil dolarů ročně jim platí

1 Like

Za 100 mega už mohli natřít na modro celý vůz. Udělali by líp.

2 Likes

ako skarede to je dost, ale Ferrari v specialnej edicii v modrom by bol fakt zberatelsky kus.

1 Like

Fantazia, takto sa mali pripomenut, bez cervenej.

1 Like

Fuj to jsem se lekl. :grin:

Racing bulls boli najodvážnejší a najkreatívnejší, aj keď na mňa je to veľa ružovej, ktorú nenávidím.
Sauber nič moc, aj tak asi nebudu veľmi v záberoch tak je to jedno.
Ferrari, kombinézy nádherné, šiltovky tiež, dokonca by som si Charlesovu kúpila. Ale monopost je ani mačka ani pes. Buď to mali nechať tak a zostať červení alebo sa mali odvážiť, risknúť to a byť modro-bieli. Zase raz spravili polovičnú robotu

1 Like

Ferrari otras tu modro bielu mohli potiahnuť do konca

Proč? však případně převlečeš kabát na základě výsledků

ferrari opat nepochopilo zadanie. s tou bielou a modrou sa mohli fakt pekne vyhrat, odkazy na historiu tam maju ze az. logo hp by sa tam krasne vynimalo. yuch.

a takto vyzera akoby si marketaci sadli k stolu a hrali karty o to kolko percent na aute dostane ferari a kolko hp. a nakoniec prehrali obidvaja, lebo kazdy si tam spravil co chcel. uf.

visa cashap perfekt, vynimocne viac nazivo nez na rendroch.

Ferrari, vsak to je hanba vyzera ako BMW Williams, hlavne aby bola reklama dobra :smiley:

lakovania v motorsporte su vyhradne pre sponzorov.