Som stopercentne presvedčený, že spolu dosiahneme veľké veci, hovorí Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Už pri prestupe Lewisa Hamiltona sme boli svedkami kusu formulovej histórie. Tento krok sa možno nedá prirovnať ani k prestupu Ayrtona Sennu do Williamsu alebo Michaela Schumachera do Ferrari. Stále to však môže byť len začiatok. Spojenie Lewisa Hamiltona a Ferrari napíše jednu dôležitú kapitolu v histórii nášho športu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185826/som-stopercentne-presvedceny-ze-spolu-dosiahneme-velke-veci-hovori-hamilton

Pripominam, ze pokial by mu Mercedes aj nadalej daval vitazne alebo dominantne auto, ani by ho nenapadlo ist do Ferrari. Takto to je a Lewis to takto niekdy nepovie.

2 Likes

3 Likes

Tak každý kdo má IQ větší než pes tak tohle moc dobře ví. To jen místní fanatici tvrdí jak jde Sir za výzvou a podobný kecy, jestli tomu fakt věří tak prodejci hrnců mají nové zákazníky :laughing: :laughing:

2 Likes

To by bola ironia, keby v 2025 vyhral titul Russell v Mercedese tak, ze by porazil v poslednej VC Hamiltona vo Ferrari. :sweat_smile:

A potom sa zobudia zo sna a uvidia ako Leclerc vyhral titul.

1 Like

#forza#šárl :pinched_fingers: :+1:

1 Like

Tak povinné PR máme za sebou :grin:

1 Like

Ale nedava a preto odisiel.

Dakujeme za pripomienku.

ale ved ide za vyzvou.je uplne jedno aky bol dovod odchodu…

Lewis Hamilton vo Ferrari po viac ako dekade v Mercedese proti Charlesovi Leclercovi je ku**a vyzva!

2 Likes

Ano mas pravdu, ale plati to na vsetkych, nielen na Hamiltona. Keby postavil RB auto s ktorym by Verstappen zrazu koncil na P3-P6, myslis ze by tam zostal dlhsie ako nejake 2-3 sezony? samozrejme ze by to skusil inde.

3 Likes

Hmm a myslíš že Sir chce vedle sebe Leclerca? Kdyby bylo na něm tak si vedle sebe radši na 100% nechá Sainze

Keby ktokolvek na gride dostal ponuku od Ferrari, este by ani nestihla dopadnut na stol a uz by bola podpisana, kazdy jeden, nie to este seniori ako Alonso a Hamilton ktory vedia ze sa v F1 vozia svoje posledne roky. To je jedna vec a druha ak by Hamilton kalkuloval a necitil sa na to asi by bola samovrazda ist sa posadit vedla Leclerca. NEch to dopadne ako dopadne, Lewis tam isiel lebo si veri a nic ine nie je pre neho podstatne.

3 Likes

ja neviem co pozehnany Lewis naozaj chce. ja hovorim, ze v sezone 2025(pravdepodobne aj 2026) bude superit s Leclercom, ktory je zabyvany vo Ferrari. A to je vyzva.

uvidime ako bude plakat/neplakat pocas sezony.

a to že tam popri sebe nemá Sainza ale práve Leclerca je o to väčšia výzva!

Tak isto ako miestni fanatici tvrdia, ze Hamilton je neschopny :smiley: co by ste bez toho Hamiltona len robili, som zvedavy aky bude argument ak v tom ferrari uspeje, ci to bude sprisahanie F1 alebo nejaky novy druh stastia :slight_smile:

1 Like

Najlepšie že stále tie isté profily (väčšinou fanúšikovia Red Bullu) sem chodia deň čo deň písať ■■■■■ pod každý článok o Hamiltonovi

1 Like

V principe ked rok co rok podpisoval dokola dominantny Mercedes nikdy som od neho nepocul vetu ktoru teraz pouzil : “Podľa mňa je však väčším rizikom zotrvať niekde, kde sa cítite komfortne, a podľahnúť uspokojeniu”
Vtedy to zotrvavanie v Mercedese nenazyval vascim rizikom …