Som späť pri svojej plnej sile, zastrája sa Lewis Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Po roku snaženia sa Lewisovi Hamiltonovi podarilo vybojovať prvé pódium v červenej kombinéze. Nie je to však dielom náhody ani šťastia, ale tvrdej práce, do ktorej sa pustil počas zimnej prestávky. Po pretekoch v Číne hlási, že je opäť v špičkovej forme zo svojich majstrovských rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229720/som-spat-pri-svojej-plnej-sile-zastraja-sa-lewis-hamilton

Blá, blá, blá, tento istý hype ste tu predvádzali presne pred rokom, keď vyhral šprint v Číne. Ako dopadol na ďalších tratiach už všetci vieme…

1 lajk

Lewis odjel skvely zavod a po zasluze treti :detective:

1 lajk

Lewis je späť po každom lepšom výsledku a je späť presne do ďalšieho horšieho výsledku.

7 lajky

Keby som si potrpel na stávky, dám kilo na GP v Kanade, že Ferrari budú lepší, než Mercedes.

2 lajkov

It’s hammertime Lewis :flexed_biceps:

2 lajkov

nekric hop, kym nepreskocis. Aj minuly rok si bol v cine este dobry, a potom vas diskvalifikovali a islo to do p.rdele. Ked na tom budes takto v septembri, potom sa mozeme radovat. Snas navtedy uz dobehnete mercedes, resp. mercedesu zakazu ten motor…

Ako späť, keď skončil tretí. Späť by bol keby to vyhral. Je presne tam kde je jeho monopost, to je 3. a 4. miesto. A na jeho mieste by to dokázali aj iný. A pochybujem, že ten vetroň z minulej sezóny vyvíjali Leclerc so Sainzom. A práveže predošlé pravidlá ukázali, že taký Leclerc vie jazdiť aj s autom, ktoré mu úplne nevyhovuje, čo Hamilton očividne nevie. Mal ostať v Mercedese a dnes by sa tešil už z troch tohtoročných víťazstiev.

To uz je fakt sila kdyz nekdo neni schopny precist poradne a pochopit jednoduchou vetu “ Jsem zpet pri sve plne sile “

Polo Anglicana s Afriky uz poznáme, teraz je dobréeeee… o 2 týždne začne plakať…uvidíš že o 2 týždne bude plakať!

Ne tak to urcite nebude.

1 lajk

Nebude. Jeho úsmevy rozplačú niekoho iného.

2 lajkov