Som pripravený na boj o titul, zastrája sa Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Keby sme v tejto chvíli mali zoradiť jazdcov na základe ich výkonov v sezóne 2025, kto by obsadil najlepšiu trojku? Vieme, že v šampionáte dominujú piloti McLarenu, ale odnesú si najlepšie známky pri individuálnom hodnotení ich výkonov? Nepodávajú Max Verstappen či George Russell lepšie výkony?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215995/som-pripraveny-na-boj-o-titul-zastraja-sa-russell

Tak zatim porad nema smlouvu. Zajimalo by me, proc to ten Toto tak natahuje. George by mel byt jeho hlavni hvezda. Par zavodu do konce a porad nic. Moc se mi nezda, ze by to byl jen nejakej sprajc, nebo “ze to tak Wolf, proste dela”. Toto mi zrovna neprijde jako nejakej autista, kterej ma sve ritualy.

Tak snad se dozvime proc. Zatim se jako jiste zda jen to, ze George nebude Totuv nejoblibenejsi.

Podla mna chce Russell istotu do buducna a Wolff mu nie je ochotny ponuknut zmluvu na viac ako jeden rok.

Tak, když na 2027 se má uvolnit Max, Leclerc a Piastri k možným přestupům, tak se mu nedivím

2 Likes

No az na to, ze Russell je minimalne na urovni Leclerca. Piastri je asi o kus lepsi, resp. za rok bude. Cize uplne nechapem Wollfa. Ale uz dlho sa ukazuje, ze Georga moc rad nema. Ktovie preco.

To, ale na tom co jsem napsal to nic nemeni. A klidne to tak muze byt jak pises. Ale je to nedustojne k Georgovi. On je nyni jednicka, tusim, ze dvakrat porazil sedminasobneho mistra sveta a dostava smlouvu na rok?

Dobre, kdyby byl ve hre Max a Wolf ho mel pojisteneho, tak OK, ale o kom jinem na rostu muzes prohlasit, ze je lepsi nez George?

A ted se nebavim o tom, ze fandim Maxovi a Max je nejlepsi, ted jen narazim na to, co jde ted padockem o Maxovi a jakou ma auru.

NIkdo jinej nic takoveho v soucasne dobe nema. Par lidi lze urcite v F1 povazovat za srovnatelne, v necem lepsi, v necem horsi. Charles, Carlos, Lando, Oscar.

Par lidi lze povazovat za perspektivnejsi. Urcite Isack, obcas se zableskne i Olie a Gabriel a zajimavy je i pomerne haneny Kimi. Nicmene ty na George v soucasne dobe nemaji ani nahodou.

Toto musi vedet neco, co na vysledcich nevidime. Neco u George nefunguje, jinak si to nedovedu vysvetlit.

3 Likes

Najhorsie bude, ak to tak bude, ze v marci po prvych pretekoch nam vsetkym dojde, ze jeden team vystrelil dopredu, je o viac ako sekundu rychlejsi ako druhy v poradi a budeme mat cely rok nudu … Toto nechceš …

A bude to jenom rok :slight_smile: ?

1 Like

No Toto, prave toto chce. :grinning:

1 Like

Russell na urovni Leclerca ? To nevtipkuj :smiley:
Leclerc je z tejto trojky od nich na 100 honov… A Toto to velmi dobre vie. Russell by musel mat o triedu lepsi monopost, aj ked tento vikend zmakol, ale mali rozhodne najlepsie nastavenie, plus trat, kde sa tazko predbieha. Na inej trati by bol Norris uz pred Ver po par kolach a Russell by to neudrzal do konca. Verstapen mu robil cely zavod stenu…

Asi sledujeme inu sezonu no. Charles kopi chyby (aj ked uznavam, ze Ferrari je srot), ale George patri medzi najkonzistnejsich a najlepsich pilotov na roste tuto sezonu.

3 Likes