Som najšťastnejší človek na svete. Jazda je môj liek, odkazuje Kubica po životnom úspechu | Magazín F1 - F1online.sk

Film o živote a diele Roberta Kubicu je po minulom víkende zase o niečo šťastnejší. Poľský pretekár a ohromný sympaťák sa stal víťazom 24 hodín Le Mans a vo svete motoristického športu by ste nenašli jedinú dušu, ktorá by to poľskému matadorovi nepriala. Po všetkých útrapách a pochybnostiach nám Robert ukázal v Le Mans svoj široký úsmev a vyslal do sveta ďalšie inšpirujúce slová.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204670/som-najstastnejsi-clovek-na-svete-jazda-je-moj-liek-odkazuje-kubica-po-zivotnom-uspechu
1 Like

Gratulacia Robo :+1: :muscle: :champagne: :champagne: :champagne: :champagne:

1 Like

Velka gratulacia, velmi som im to prial, pozeral som to sporadicky.
Zachytil som dialog v nedelu rano, kde vysvetloval ako pomohli 51 cervenemu ferrari a ked potrebovali pomoc oni (zlti) tak 51 ignorovala prikazy.
O to sladsie to cele musi byt a jemu to doprajem.
Plus, tato jeho vyhra ma inu vahu ako Alonsova, pri vsetkej ucte k nemu, pretoze Fernando prakticky nemal okrem stajnoveho auta konkurenciu.
Kubica bude odteraz dozivotna legenda.

1 Like

Plne súhlasím. Kubica je legenda a teším sa z jeho víťazstva. Veľká gratulácia Robert . :+1:

Smutné je, že si 2 odlišné týmy dávají příkazy.
50 a 51 je jeden tým. Kubica jakoby jiný.
Ale jen jakoby.

Zavodni motorismus uz nebude nikdy cisty a muze za to Red Bull, ten vnesl do deni dalsi novou linii, nebudu nic vypisovat kazdej vi o cem to je.

Tiez som toto vitazstvo doprial Robertovi, zasluzil si to.
Zial z jedneho dialogu (komara) sa robi velky cirkus (somar). :-1:
Samozrejme tovarensky tim si robil zalusk na vitazstvo a mali na to tiez rychlost. Co ale nemali, bola bezchybnost jazdcov. Kto to cele pozeral, hned usudil, ze zbytocne chyby jazdcov aut tovarenskeho timu ich dostali do takej situacie, ze mohli bojovat max. o 2.miesto a ani to nezvladli. Z jedneho dialigu sa spravilo velle halo, ze si tovarensky tim dovolil nieco na sukromnika. Chapem, ze niektorych takato komunikacia dostane do varu a maju cervene sukno pred ocami, kebo Ferrari, ale v LM su podobne komunikacie bezne. Staci si spomenut na Audi a ich sachy, alebo aj Toyotu, ked bojovali sami so sebou. Kazdy tim sa snazi vytrieskat co najviac z danej situacie a preco by malo byt Ferrari ine.
Takze nic vazne sa nestalo a vyhralo dalsie Ferrari. Sice zlte, ale aj to je auto hodne vitazstva a urobili radost ferraristom.