Som lojálny a presne to isté žiadam aj od tímu, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa naďalej stráni politiky. Jeho otec Jos, Helmut Marko a Christian Horner sa v tomto roku dostali do nemalej prestrelky, keď Red Bull zakryl temný mrak špekulácií. Keď sa hovorilo o konci Hornera, jeho pilot Max Verstappen robil všetko, aby zostal bokom. Podľa vlastných slov v tom plánuje pokračovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156678/som-lojalny-a-presne-to-iste-ziadam-aj-od-timu-odkazal-verstappen

Za mna by to bolo trochu zbabele ak by neskusil aj iny tim ale v podstate je mi to jedno :grinning:

nech ostane a nech sa ukaze v 2026 v aute s gp2 motorom, ze ci dospel, alebo z neho bude znovu to decko ktoremu sa nepaci hracka co dostalo

2 Likes

Len ci je mercedes zaruka ze nebudu mat GP2 car ako tieto roky… Ked uz ho tam jeho otecko tak tlaci.

Ja si myslim, ze je kludne mozne, ked im to nepojde, ze sa narychlo dohodnut s Hondou a budu pokracovat. Kazdy ma rad uspech a vitazstva. Skor je otazka, ako to poskladaju bez Neweyho.

Inak podla mna tento jeho pristup co sa tyka politiky je fajn, len malo jazdcov to takto ma. Niektori su naopak az prilis politicky aktivny, namiesto toho, aby makali.

4 Likes

tak ať zůstane i Lui v Merglu co není dominantní? a dokáže tým postavit na nohy a motivovat? ne on jde do Ferrari, to je loajalita týmu co mu daroval 6 titulů :laughing: :laughing:

1 Like

no ved lujzo je rovnako lajalny ako bude lojalny maxo
ked sa dari tak je vsetko v poriadku, ked sa nedari tak pri prvej prilezitosti zdrhnu. tak si oni predstavuju lojalitu :slight_smile:
uvidis, ze maxo po prvej zlej sezone zmeni dres ak to nezmeni este pred 2026 :slight_smile:

1 Like

MV je v RBR od roku 2016 a víc začali vyhrávat až v roce 2021. Nedařilo se 5 let a nezdrhnul. LH přišel do MB 2013 a 2014 všechny začali drtit. Jak se přestalo dařit tak prodloužil jen jednou o rok a pryč.

7 Likes

Dobry point lenze to mas ale opacnu situaciu. Ked nekam prides a nedari sa, tak mas viziu nadej vyhliadky atd atd. Ale ked niekam prides, dari sa dlho a potom uz vobec, tak mozno hladas zase nieco kde sa zas bude darit hned.

2 Likes

Musíme si užívat letošní a příští sezónu, kdy Max musí občas zabojovat.
Od 2026 to zase bohužel bude jednoznačná modrá nuda.
:grinning:

1 Like

ale no tak, to fakt ti treba vysvetlovat rozdiel a preco vtedy nezdrhol?
samozrejme je tam velky rozdiel a to ti uz napisal hedgehog ale hlavne nemal ani kde zdrhnut, lebo nikto okrem mercedesu v tej dobe neznamenal istotu uspechu a na to, ze bol verstappen este ucho tak sedel v jednom z top3 timov
mercedes mal lujza a k nemu velmi dobru dvojku o maxovi vtedy do timu neuvazoval ani jeho fanusik wolff
a ferrari malo vtedy vettela a ked ten zacal upadat tak zacalo upadat aj ferrari a uz nebol dovod pre maxa odchadzat do horsieho timu