Šok v Haase! Končí šéf Günther Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Macík se právě dostává do celkového vedení na Dakaru mezi náklaďáky, ale nechci to zakřiknout protože to vypadá na ukrutně těžkou etapu ohledně této kategorie a jsou teprve v polovině.

3 Likes

Bez Alonsa není fun, tu pak řeší republikany, rasisty, divoký vychod slovenske politiky a prevelkani karátů

1 Like

1 Like

Jako Macík letí. V celkovém pořadí na prvního Van Kasterena dnes zatím najel 35 minut, před dneškem na něj ztrácel 22 min.

1 Like

Tak snad i štěstí bude hrát do karet a neskončí to na nějaké závadě :+1: :four_leaf_clover:

image
na tom si co 8 krat opravoval?

4 Likes

tiez neviem, kedze stale zostalo “komplexy s Micka” a dejonestujes :smiley:

tiez neviem, preco 3 posty (z toho dva mne) musel mazat :expressionless:

SM77 byl mazaný.

2 Likes

Sak to je fiatko, znama firma

1 Like

Myslel jsem si to.

Pre pána chlapče ty koľko máš rokov, vetu prezraď nám čo si ty v živote dokázal keď druhých neviem čo som nepočul od nikoho staršieho ako 14 rokov. Rýchlo to tu zmaž a dávaj pozor v škole možno sa učíte niečo čo budeš v živote potrebovať.

Jezis bud uz ticho bo ti dojdem vypnut internet, tu spamujes dokola ho.vna keby to aspon malo hlavu a patu

Však mazaný všemi mastmi jsem už hodně dlouho. :slightly_smiling_face:

1 Like

Musis mi prist otvorit

2 Likes

No ale už tíško, viem že takto si liečia mindráky ľudia čo nie sú spokojný zo svojim životom ale si mladý choď za školským psychológom vyrozprávaj sa tam. Možno ti poradí niečo čo ti pomôže, nepodceňuj duševné zdravie, dnes už nie je hanba o tom hovoriť.

1 Like

Po ránu dobrý, na pobavení :grin:

2 Likes

To zase v léčebně nechali půl hodinku na připojení k netu nebo co se tu děje?

Neviem asi, radšej si dávam prestávku

2 Likes

Co ty tu trepeš? :stuck_out_tongue:

2 Likes