tak si si odpovedal sam, ak sa concordska dohoda moze otvorit iba so suhalsom vsetkych stran tak cena 200m je len orientaca. V podstate hovori, ze pokial 200 milionov nevytiahnes z vacku na prvom meetingu tak sem ani nelez. LKYSUNZ sa ohanali, ze mozu zaplatit aj 600 a aj tak nedostali ani len suhlas od Sulayema.
Hej a vymenili ho za Hulkenberga, ktory ziskal 9 bodov. Mick ziskal rok predtym 12. A aj tie body z Australie su pofiderne. Tam to bolo o stasti nie o vykone. Nico tento rok vedel zajazdit kvaldu. Ale za tu nikto nedava ziadne body. V pretekoch to bolo nanic.
A mick bol v f1 druhy rok a cisto statisticky jeho vykony sli hore. Nico uz rychlejsi nebude. Podla mna blby tah od haasu.
Není orientační. V Concordské dohodě je cena za vstup nového týmu jasně daná a kdyby se ji někdo snažil časem obejít třeba vyšší cenou, tak by ji mohl někdo označit jako úplatek.
to su ale tvoje spekulacie. Uplatok znamena, keby niekdo obchadzal v sukromi kompetentne osoby a snazil sa ich korumpovat nie ked niekto oficialne ponukne vyssiu cenu.
Aby to prošlo, tak by se musela udělat změna v Concordské dohodě.
Jenže stejně by s ni nikdo nesouhlasil. Domluva mezi týmy a Liberty se dohaduje roky dopředu a nakonec je s podpisy stejně neskutečný boj.
To ano, Dohoda je medzi desiatimi stajnami a promoterom. Ked chcu niekoho pridat tak musia dohodu otvorit, preto hovorim, ze onych 200m je jednoducho v tomto pripade orientacna hodnota, ktora sa im zdala adekvatna v case podpisu dohody.
Doba platnosti smlouvy je pevně daná. Zatím jsem si nevšiml, že by si někdo dovolil do ni vrtat.
Just föcksmash Gene’s döorz like Rökstar
A čo má spoločné koľko bodov nazbieral tento rok Hulk zo Schumacherom. Najobjektívnejšie je porovnanie Magnusena z Mickom v jednej sezóne v rovnakom aute a tam Mick zhorel ako papier, mal polovicu bodov a Magnusen aj viac krát vypadol. Ale to ti uznám že Mickova forma mala stúpajúcu tendenciu, lebo začal s tak slabými výkonmi že dolu už nemal kam ísť, aj v druhej sezóne mal možno dva priemerné výkony ináč samá bieda, čo by dal za takú šancu Devries ktorého vyhodili po niekoľko nepodarených pretekoch v jeho prvej sezóne. Mick svoju šancu dostal ale ju nevyužil, aj keď jeho fans ho môžu obhajovať ako len chcú pravda je taká že je slabý jazdec.
Mick nie je ani prvy ani posledny vitaz F2, ktory sa v F1 nedokazal presadit. Magnussen naskocil do auta po rocnej pauze a okamzite podaval o 2 levely lepsie vykony. To same Hulkenberg. Takychto pilotov potrebuje Haas. Stajne ako Haas maju miesto pre novacika len v ramci kontraktu s top stajnou. Novacik vynimocnej kvality bude vzdy podchyteny top stajnami tak ako boli vsetci majstri sveta.
Pre Haas nedava absolutne ziaden zmysel poskytnut sedacku niekomu ako Mick. To moze dopadnut pre nich jedine zle.
- z novacika sa nahodou vykluje sikovny pilot a do dvoch rokov je prec, lizat smotanu bude konkurencia
- z novacika sa vykluje babrak a to ich stoji peniaze.
Moze byt, v datach sa mi hrabat neche. pamatam si ho ako slabsieho. Meno ma stale lukrativne, ale miesto si nenasiel. To uz na Steinera nehodis. Nechcel ho ani Marko ani Seidl v Audi. Nechcel ho ani Wovles, ani ako nastrceneho panaka namiesto Logana. Nechcel ho ani Alpine ked prisiel naraz o dvoch pilotov a radsej zaplatili za priemerneho Gaslyho 10m.
Ja som si to pozrel na Wiki je to tak, akurát Magnusen mal raz toľko bodov, bodoval 6 krát a vypadol 5 krát. Mick mal 12 bodov, bodoval dva krát a vypadol 3 krát. Keď končili mimo bodov stávalo sa že Mick skončil 16-ty a Magnusen 17-ty alebo 12-ty a 13-ty, čo sú podľa mňa detaily.
Takže další tým o který se Alonso postaral
To su tie “objektivne” statistiky len na zaklade konecneho vysledku. Strategie, stastie/nestastie na SC, pripadne technicke problemy (Kevin mal viackrat ciernooranzovu vlajku a nutenu zastavku naviac), atd su uplne nepodstatne, vsak? A v Haase su uplni hlupaci, ze si nechali horsieho pilota.
Uz som myslel ze dnes to nepride
Raději jsem ty místní trosky předběhl
Alonso musí byť aspoň raz za deň, to je premisa.
Aha a Hulkenberg rozbil kolko aut? Tie prize money za body co Schumacher vyjazdil nepokryli snad ani jeho demoliciu v Monaku… Nieto ostatne nehody.
Ja ho nehejtujem, ani nic, ale ak sa mienil v F1 udrzat, mal Magnussenovi natrhnut zadok. Keby jazdil poriadne tak Haas by bojoval s AR a AM o sieste miesto a nie tesne predbehol AT. Kto sa s nim ma druhu sezonu v F1 maznat?
Tak tak, bez neho to nejde