So Strollom vychádzam spomedzi všetkých doterajších kolegov najlepšie, prezradil Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Po Fernandovi Alonsovi zostala všade, kde pôsobil, iba spálená zem. Španiel je totiž známy tým, že so svojimi doterajšími tímovými kolegami ktovieako dobre nevychádzal. Tentokrát je však všetkému inak. S Lanceom Strollom má Španiel vraj jedinečný vzťah – oveľa lepší, než s kýmkoľvek na štartovom rošte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/136689/so-strollom-vychadzam-spomedzi-vsetkych-doterajsich-kolegov-najlepsie-prezradil-alonso

Ale ved samozrejme :joy: nando nando :joy:

Nedivím se :slightly_smiling_face: Má to spoustu výhod a téměř žádné nevýhody pro Alonsa :smiley:

2 Likes

Lebo vies, ze ta Stroll nikdy neohrozi a zaroven si v tim jeho tatka. :slight_smile:

Stroll pro něho není soupeř a zároveň Stroll ví, že na něj nemá. Nemají důvod spolu nevycházet.

Tak on není ani důvod ze strany Strolla, aby s Fernandem nevychazel, když si od něj může brát data ohledně setupu a dostávat info o stylu jizdy a co může pomoct na zlepšení

Napríklad brake bias v Baku a obratom skončil mimo trate. Ale je to pre Lanca dobré. Aj od Sebastiana sa určite veľa naučil.

Musí si zvykat na high level setup no

1 Like

Není to náhodou tím, že si Lance Alonsa nevšímá stejně jako zbytku světa kolem něj?

1 Like

To je zajímavá myšlenka :smile: . Ale vážně, mě Lance jako osoba zajímá (což tady není žádná novinka). Ten kus Lawrence v něm určitě je, jenom se zatím moc neprojevuje navenek. Snad jenom v rozhovorech s novináři si člověk může udělat obrázek, jak moc vážně je asi tak bere.

Je nad Slnko jasne,ze synator nie je majstrovsky material. K titulu mu nepomozu ani rady vsetkych zijucich majstrov sveta. Bud to v nom je a raz sa to musi prejavit ziskom titulu aj bez vodenia za rucicku. Vsetko nasvedcuje tomu,ze to v sebe nema,podobne ako tatkov tim.

Na Lanceho strohé komentáře jsou dvě odpovědě.
První je: Proč bych se s Vámi bavil, když k penězům mýho táty nesaháte ani po vlákna mých ponožek.
Druhá je, že: Lidi neblázněte, dyť já musím držet hústa, abych náhodou nevědomky na své sponzory nepráskl něco co by mohlo zajímat třeba státní orgány.
A za třetí: Dyť se na mě podívejte jak je mi formulový kokpit stále menší a menší. Přitom stále ještě rostu.
Mohl bych pokračovat i dalšími ukazováním prstů, ale mafie Palermo ve spolupráci s Yakuzou byla proti. :grin:

Kde si na takove blbosti přišel?

Zatím jsem o Alonsovi nezmínil ani slůvko, tak co Tě pálí? :rofl:

mne nepálí nic, ale toto:

to má být co? považuješ všechny korporáty za podovodníky? :smiley:

U hadrníků je to téměř jistota.
Jen se podívej jak rychle Alonso pohořel s Kimoa. Nebo na Alphou Tauri, která dokonce patří samotnému Red Bullu.
Ale možná je chyba v mé neznalostí, že neznám správné možnosti jak se konopí dá v oděvníctví nejlépe využít. :green_salad:

Alonso je rovnako dobry herec ako pretekar :joy:
Aj s Oconom vychadzal istu dobu dobre. Minimalne prvu spolocnu sezonu. Podporovali sa, poskytovali si DRS krytie a pred mediami si davali komplimenty.
Vsetko sa pos…lo az ked Alonso oznamil prestup do AM.

Tak to určite ne. ■■■■■ se to daleko dříve, resp. tím, jak si Ocon, v uvozovkách, vážil pomoci od Alonsa v Maďarsku k jeho jedinému vítězství.

1 Like