Snažíme sa zopakovať rok 2007, vtipkuje Piastri o internom súboji v McLarene | Magazín F1 - F1online.sk

Boj o titul v sezóne 2025 sa nám zužuje na pilotov McLarenu. Monopost MCL39 disponuje nemalou výkonnostnou prevahou a na úvodných šiestich veľkých cenách to nevyzeralo, že by sa konkurencia doťahovala. Oscar Piastri a Lando Norris dostávajú čoraz viac otázok na témy ako Lewis Hamilton verzus Nico Rosberg v roku 2016 či Fernando Alonso verzus Lewis Hamilton v roku 2007.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198424/snazime-sa-zopakovat-rok-2007-vtipkuje-piastri-o-internom-suboji-v-mclarene

Rivalita je správná věc, no chce to nechat v rozumných mezích. Když maj férový systém a nikdo se necítí znevýhodňován (na tom se musí neustále pracovat, komunikovat, a vnímat), tak se to zvládne :wink: Chce to nechat ego alespoň trochu stranou, a myslím že Piastri i Norris již ukázali že maj potenciál to zvládnout.

1 Like

Otazka jestli se v tom pro oba da najit jeste kus zabavy, doufam ze jo :crossed_fingers:

Zopakovat 2007? Tak kdo bude ten černej a kdo s brekem po sezoně uteče? :grin:

3 Likes

Já myslím že ikdyž budou o titul bojovat jen Lando s Oscarem tak to může být zajímavé protože mi připadají letos hodně vyrovnaní … Oscar je hodně zlepšil a asi mu i víc pořád sedí monopost.
Nevěřím že by se RB a Max dotáhl výkonově, a i kdyby to zůstalo jak je to teď a Max ještě může vyhrát pár závodů které sednou jeho káře, tak se mu celkově budou papay kluci vzdalovat … no a ve velké zlepšení Mercedesu nebo Ferrari nevěřím aby vyzvali McL v boji o titul v konstruktérech nebo jezdcích.
No uvidíme … já jen doufám že Max zase nebude zbytečně ovlivňovat bitvu o titul jako to udělal v AD24 kdy sestřelil Oscara.

Klasika Dejv rasista s chybějící empatií

Podle můžeš dělat rasistické vtipy a nebýt rasista.
A co ten druhej pilot? :stuck_out_tongue:

Jsem myslel, že fandíš Maxovi a zapomněl si, že tým má dva piloty

1 Like

Pri dalsim sestreleni soupere bych ho vyradil ze sampionatu, na druhou stranu sledovat jak nema zakladni zavodnicky skill je sranda, strasny zjisteni…

Nevedel som, ze v Abu Dhabi 2024 sa bojovalo o titul.

Bojovalo o konstruktérský titul mezi McLarenem a Ferrari.
Naštěstí to Lando dovezl na P1.

jak toto ovplyvnoval max?

Ved ti to vyssie napisal Puff. Max kolidoval s Piastrim a poslal ho dozadu. Ak by Lando napriklad dostal defekt atd. Alebo nedajboze DNF a nedorucil ma titul Ferko.

tak to ma max obrovske srdce, a je to velky Tifosi

1 Like

Moze byt. NIkto nepovedal ze tam raz Max nebude.

len aby si tam mal este kto spomenut na to velkoryse gesto z AD24 :smiley:

Piastri je uz teraz timova jednicka

image

A kto bude Kimi s titulom, ten černej nebo ten Monačan?

1 Like

O čiernom povedať, že je čierny je rasizmus?

Ak je byť čierny pre teba urážka, tak si rasista ty vopičáku. :monkey_face: