Snažím sa držať emócie pod kontrolou, priznal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell štartoval z prvého radu v posledných štyroch pretekoch. Vzhľadom na formu McLarenu i ďalších konkurentov je to vskutku pozoruhodný počin. Po piatkových tréningoch to však zatiaľ nevyzerá, že by Mercedes pri rozlúčke s Lewisom Hamiltonom mohol natiahnuť túto pozitívnu šnúru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182685/snazim-sa-drzat-emocie-pod-kontrolou-priznal-hamilton

Chape, nebo vi nekdo, proc na posezoni testy je od Ferrari nominovan Charles a ne Lewis? Dost zvlastni rozhodnuti.

Lebo ma zmluvu s Mercedesom do konca roka 2024?

Myslel jsem ze je uvolnen. Teda mel jsem pocit ze se o tom neco psalo. Ale tak asi jen ze ho neuvolnili. Diky.

Nejak se mi to uz plete, nekdo je uvolnen, nekdo ne a nekdo predcasne.

Sainz moze ist jazdit vo Williamse a Ocon v Haase

Charles by bol vždy. Lewis by bol v CS aute, ale merc mu zakázal.

No přesněji řečeno Mercedes mu to nepovolil… Tady nejde o žádný zákaz, smluvně je naprosto jasné, že testy ve Ferrari jet nemůže. Podle všeho proběhly nějaké diskuse, kdy se Ferrari snažilo o dřívější dohodu, ale nedomluvili se.
Údajně nemá jít tak docela jen o neochotu umožnit konkurenci získat výhodu, ale je tam po sezóně opravdu hodně povinností vůči sponzorům, které jsou vázané přímo na Lewise a jejichž zrušení by bylo velmi problematické, takže reálně moc šance pro dřívější uvolnění LH nebyla.

1 Like

Diky. No jo, tak to holt ma trosku nevyhodu.

1 Like