Stoja Lewis Hamilton a Ferrari na prahu historického príbehu? Keď britský pretekár vlani prichádzal do talianskeho tímu, veľa sa špekulovalo, ako zapadne do novej kultúry a ako to medzi ním a Scuderiou bude klapať. Jazdec i tím majú za sebou ťažký prvý rok, ale teraz sa zdá, že všetko do seba zapadlo. Aj bývalý inžinier Ferrari Rob Smedley si myslí, že medové týždne Ferrari a Hamiltona začali s ročným oneskorením.
tak toto je pre našich hejterov,veľmi horká káva,niekto má rád človeka,ktorého oni nenávidia…pekné vyjadrenia od Smedleyho,len jedna lastovička leto nerobí aj keď posledné výkony boli s ohľadom na motorový výkon monopostu veľmi dobré…horúce letné preteky,môžu Ferrari viac svedčať ako Mercedesu,tak sa môžeme dočkať zaujímavej zápletky,keď veterán bude naháňať benjamínka,pre F1 by to bolo len dobré…
Ferarri žije v ilúzii Hamilton vyhral zaslúžene ale zas to skončí ako u Leclerca už sa vidia s titulom ale zas skončia sklamaný ale to je talianska mentalita.
Chcem sa opýtať tých, ktorí už teraz vedia, čo bude minimálne o mesiac, či mi nepredpovedia budúcnosť. Čiaru života mám vraj kratšiu, ako kolibričí zobák
Není problém. Lewisův titul Tě tak nakopne, že se začneš zdravě stravovat a aktivně sportovat. Tím se Ti dramaticky zlepší zdravotní stav, odložíš většinu léků a čára života se Ti bude prodlužovat přímo před očima. Já se teda věštěním nezabývám, ale aspoň se to dobře čte, ne ?
Jinak Ti samozřejmě držím všechny palce co mám a pokud je můj lehký tón nevhodný, tak se omlouvám. Jsem na Ferrari hodně zvědavá, jestli udrží nastolené tempo. Přece jenom, znáš to - nadšení není problém, vytrvat už trochu jo. Snad to Fred ukočíruje.
Dúfam, že toto nie je o mne. No chcem povedať, že ak to s niekým ťaháš, povedzme 40 rokov, tak to zvyčajne funguje tak, že začneš vetu a ten druhý ju dopovie. Nájsť si mladú babu, aby som jej musel vysvetľovať čo chcem, ako chcem, kedy, koľko a čert vie (možno ani nevie) čo ešte … Nie, nemusím.