Smedley: Radšej by som mal v aute Maxa ako hocikoho iného | Magazín F1 - F1online.sk

Udeje sa v najbližších mesiacoch na jazdeckom trhu niečo prevratné? Vzhľadom na to, že Max Verstappen má vo svojej zmluve výstupnú klauzulu a George Russell stále čaká na predĺženie svojho kontraktu, nič nemôžeme vylúčiť. Ako by sa na mieste šéfa Mercedesu zachoval Rob Smedley? Vraj by radšej v stajni privítal Verstappena než ktoréhokoľvek iného pilota.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198544/smedley-radsej-by-som-mal-v-aute-maxa-ako-hocikoho-ineho

Z toho cisi 100% oddanost svemu idolu, jak to ten VER dela ze umi i kdyz nic neumi, tady to zas bude vypadat :trumpet:

Tohle “tady to zas bude vypadat” vzdycky pise bud ta skupinka panicu, nebo hnupy jako ty. Pritom oni a ty jste ti, kdo to tady zasira nejvic. Ale ty aspon pusobis, ze mas nejakej zivot, coz se o ty skupince panicu rict neda :smiley: Kazdopadne kazdej soudnej clovek by chtel v tymu Maxe, uz to doslo i ferraristum, ze transrasial se na nej vubec nechyta.

to musíš napsat, jako správnej king fora :grin:

11 Likes

Kazdy by bral vo svojom aute Maxa. Bez debaty suverenne najlepsi pilot F1 a k tomu obrovska marketingova hodnota.

Castokrat ide na hranu, obcas az za nu, ked sedi v slabsom monoposte ako super, ale to je presne to, co sef timu od svojho pilota musi chciet.

Tato jazda na hrane mu vyhrala tituly 2021 a 2024 a ak sa RB dotiahne na McLaren, tak moze zabojovat aj o tohtorocny.

Na sucasnom gride nie je pilot, ktory by bol schopny z kazdej situacie vytrieskat take maximum ako Max. Posledny taky bol asi Schumacher.

Maxove 3 PP a vitazstvo v Suzuke su ponizenim pre Zaka a jeho chlapcov. :slight_smile:

3 Likes

Pekne si to tu vysperkoval, cekal jsem jednoho kone a oni prisli dva :sweat_smile:

Jeste bys mohl napsat jak to ze je letos tvuj idol tak slabej, viz vypraskani Mclareny v Miami kdyz ma nejrychlejsi auto a je kral Q.

Jak to, ze je tvuj idol letos tak slabej, Bobe?

7 Likes

Asi ze stejnýho důvodu, proč je tvůj oblíbený tým nejezdí výsledky, který by chtěl

Ty si beze mě zase ani neprdneš?:smile:

Kterej to je jestli mi reknes…

3 Likes

Kdyby Bobíček věnoval tolik péče a pozornosti Hamiltonovi, kterou raději neustále dává Verstappenovi, tak by mu určitě ten osmý, vysněný titul v tom Ferrari dovezl :relieved:

3 Likes

VER me letos bavi, zajima me co s nim bude dal. :+1:

inzinierovi ktory vypusti zo svojich ust, ze niekto dokaze ist nad moznosti auta by mali automaticky odoberat inziniersky titul
nikto nedokaze ist nad moznosti auta, lebo ho bud znici(v minulosti ked nebolo tolko elektroniky co jazdca obmedzovala), alebo vyleti z trate
kazda jazda ktora neskonci mimo trate(alebo aspon tratovych limitov), alebo poskodenim auta je jazda vramci moznosti auta

Naposledy keď to napísal, tak to bol práve on so svojou antiúderkou, ktorí pod článkom zasvinili fôrum hádkami a rýpaním… on to možno píše vždy preto, aby ostatných upozornil, že jeho antiúderka ide na vec :smiley: vtedy sa treba radšej venovať niečomu inému, než tu byť…

7 Likes

Tím chceš potvrdit, že si beze mě ani neprdneš? Ok, tak jak si tě tu zase povodím no

Áno stačí aby tu niekto o profesionálnom športovcovi napísal nezmysel

a diskusia je zasvinená hneď prvým príspevkom. Je to škoda že sú tu takí hejteri F1.

6 Likes

Ses zblaznil, nazor neni hejt, navic muj nazor na VER se zaklada na faktech. Jezdecky projev nula, skill nula, zakerna svine, vytlacovani, bonzuje kolegy na startu atd…jeden titul darovany, tri okrouzene. Tak a ted mi na to neco napis :rofl:

Od kdy je RBR skupinka moje úderka?:thinking:

1 Like

Bull shiFts only…

1 Like