- Nie som volič PS, volím SAS (teda našťastie už nie Sulíka). Ale v žiadnom prípade si nemyslím, že by sem PSko vozilo imigrantov, čo by z toho akože mali..?
- Neviem, čo v tvojom jazyku znamená “eurohujer”, ale určite radšej byť v EU, ako v nej nebyť. Každá normálny krajina sa sem chce dostať - napriek chybám, ktoré EU má, je to stále jeden z najlepších spolkov na svete. Chápe to napríklad aj Kanada, ktorá prehlbuje spoluprácu s EU, chápe to aj Srbsko, ktoré chce byť v EU atď.
- Imigrantov sa snaží zbaviť aj Nemecko, ale keďže ich je príliš veľa, tak to také jednoduché nebude. Pevne dúfam, že na rusofilnej Merkelovej EU, resp. dôsledkoch jej konania EU nezakape.
Súhlasím. PS je len prezlečený Smer, akurát asi ešte horší. Viac ľavica, viac pokrytectva, miera korupcie sa ukáže naplno keď dostanú príležitosť vládnuť aspoň 8 rokov, no zatiaľ ukazujú, že majú na to minimálne vyrovnať sa Smeru v tomto ohľade.
Valla v BA mi ani nespomínaj radšej, lebo ma uvidíš v správach ako bagrom rozbíjam ten jeho slávny cyklochodník. Ale Vallo je dobrý príklad, že PS dokáže možno ešte viac rozhádzať a rozkradnúť verejné financie ako Smer.
No řekněme, že by to mohlo být lepší… Co mě zajímá je, abychom případně tentokrát zůstali na druhé straně železné opony, až bude padat. Zbytek se dá snést. Ale dost pesimismu
.
Jeden StB agent, když byl v opozici, tak při 40kč za litr nafty burcoval lid k protestům proti drahotě, vládu k odchodu, protože okrádá lidi. Burcoval zemědělce, kde pak začali blokovat Prahu traktorama, kombajnama atd. Sypali hnůj před úřad vlády.
Dnes je ten StB agent ve vládě a premiérem.
Nafta je 52kc za litr. Je ticho.
Smrt populistům a komunistům. ![]()
ctrl + c, ctrl + v - to isté u nás, neviem, kto bol skôr. Vlastne viem, bol to Slovák ![]()
V oboch prípadoch lol.
Neřekl bych, že je úplně ticho, na sítích se tyhle srance z minulosti téhle vládě začínají vracet jako bumerang. Pořád je tady velká část populace co mozek má.
Ano na sítích, jenže ti co řvali nejvíc a řvali na náměstích, jak budou blokovat budovu vlády dokud neodstoupí, tak teď jsou součástí vlády a dezoláti drží hubu najendou. A zemědělci dostanou náhradu 4 miliardy s tím, že 80% jde těm největším skrze sucho. Kdopak je největší zemědělec v ČR ..
no cize bez toho jedineho co tam nebol eurohujerom
a ktori mal protimigracne(na inzinierov a doktorov) nazory ![]()
ty aj vies ake ma ps nazory a kto su ludia z ps?
asi nie ked nieco taketo dokazes napisat
navyse netreba ich osobne vozit aj ked niektori z ps by ich aj osobne vozili, ono staci suhlasit s povinnym prerozdelovanim a nebranit sa mu a eu nam sem posle tych najlepsich z najlepsich ![]()
- fakt nevies co/kto je eurohujer? ma sa vobec vyznam bavit s niekym kto neovlada zakladne veci?
eu bol dobry projekt, ale zial len bol, dnes uz nieje aj ked neznamena, ze z neho mame hned vystupit, ale ak sa nezmeni tak bude lepsie z neho odist ako tam ostat. eu ide voci svetu vyrazne dole, ci snad ty nevies o tom ako vo velkom krachuju firmy v nemecku na ktorom je slovensko zavisle? ako firmy odchadzaju z eu a casto do usa lebo vdaka skvelej politike eu nedokazu kvoli vysokym cenam energii konkurovat?
znacna cast ekonomickej prosperity eu bola zalozne na lacnych surovinach z ruska, dokonca uz zo zssr este pocas studenej vojny a eu sa rozhodla, ze kvoli skorumpovanej krajine sa treba od tychto zdrojov odpojit a nakupovat ich za drahsie od usa a demokratickych krajin ako saudska arabia, katar a pod.
- ako sa ich snazi zbavit? tak, ze napriek pravoplatnym rozhodnutiam sudov, ktore velmi vynimocne uz o niekom povedia, ze ho je mozne deportovat tak ani to nevedia fyzicky spravit a ked tam jedna strana zacne hovorit o reimigracii tak sa ju snazia zrusit
merkelova nebola rusofilna, ona bola pri spolupraci s ruskom cisto pragmaticka a ked uz ide o to, tak sama potvrdila, ze rusov osobne pri minskych dohodach podrazila a nikdy minske dohody nechcela plnit, ale len dat banderovcom cas na vyzbrojenie. tolko k jej rusofilstvu
Bol rok 2005, na plazi som stretol nejakych cechov.
Pani sa stazovala ze pomarance boli velmi drahé, bla, bla.
Pointa - ju stálo euro 30 CZK a mna 40 SK.
Chápeš ?
A tak je to stále, ona a Vy češi si nedokazete predstavit, ze by Vam niekto zobral švrtinu vyplaty, majetku, cohokolvek - lebo kradne, zle rozhoduje o krajine, lebo, lebo …
Neviete si to predstavit a tym padom neviete pochopit ze sa mate lepsie ako niekto iny.
50% slovenska su neznasanlivi latentni fasisti bez kritickeho myslenia a adekvatneho vzdelania. preto su mafianske skupiny vo vlade a ludia este masturbuju na tym, ze sa do tejto ruskej gubernie nikdo vlastne velmi nehrnie. Prekvapko - nie je to koli Ficovej antiimigracnej politike. Ten spravi co mu brusel povie, potrebujue len zastupne temy aby sa dalo kradnut.
Najvacsi benefit zmeny vlady bude v tom, ze sa nejake chapadla prestrihnu.
to su ti co oslavuju ukrajinskych fasistov a nekriticky prijimaju vsetky informacie co vypusti zelensky?
tak s tym sa neda nic ine len suhlasit ![]()
Dokážeš ty se někdy nepřihlásit k tomu, že jsi ruskej nácek?
Ja neviem, povedz mi Jos reálne, začali ste tu brať drogy na fóre alebo čo sa tu deje?
Akože, naozaj musím vysvetlovať, že som nemyslel “doslova každého jedného Slovenského športovca ktorého Slovensko kedy vyplulo”?
Áno, máme aj Slovenských športovcov ktorý dosiahly úspechy. Super. Oslavujme, že sa za posledných 20 rokov našlo 6 mien v celom Slovenskom športe ktorý nechali na celosvetovej úrovni nejakú značku.
Naozaj je pre teba NAKAMURA-BERTA, ktorý žije od svojich 5tich rokov v UK “SLOVENSKY ŠPORTOVEC”?
Ešte aby som dodal, tak som nemyslel číslovkou 6 - IBA 6 SLOVENSKYCH ŠPORTOVCOV.
Bude ich viacej, predtým, než sa zase nejaká op1ca začne stažovať.

Sláva Ukrajině, vivat naftě za 52 za silného přispění amerického prezidenta.
Ať žije podporování válek.
Kdyby důležitá část populace měla skutečně mozek, tak naší hradní měli už dávno za sebou Šemíkův skok.
ja som si nejak nevsimol, ze by jos tvrdil, ze je to slovensky sportovec, ale zato ty si tvrdil, ze slovensko ma len takych sportovcov na svetovej urovni co maju jedneho rodica cudzinca a vyrastaju od narodenia mimo slovenska. noze daj ich zoznam
No vidíš, ty tímhle postem ukazuješ, že ten mozek nemáš. Hlavně si tu pak vyfoť hnáty.
No hradní skutečně není největší problém čr, to je momentálně ulhaná vláda v čele s stbákem a dluženou. Nasekat v hospodářském růstu 390 miliard schodek je…ani nevím jak to nazvat. Ale to, že lidé skáčou na lži vidíme i na tomhle foru. Bohužel.