Sledovať dominanciu Red Bullu je veľká zábava, prekvapil Allison | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď by sa zdalo, že Formula 1 po rokoch úspechov prestala baviť nejedného zamestnanca Mercedesu, podľa ich slov je opak pravdou. Lewis Hamilton vraj túži po víťazstvách viac ako kedykoľvek predtým a svoju prácu si užíva aj technický riaditeľ James Allison, hoci ten bol svojho času už jednou nohou preč z Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140737/sledovat-dominanciu-red-bullu-je-velka-zabava-prekvapil-allison

Souhlasim. F1 nikdy nebyla lepsi.

Je to uhol pohladu kazdeho cloveka individualne, niekomu sa to paci niekomu nie, zalezi samozrejme od preferencie timu, ja som napr. v roku 2023 sledoval F1 najmenej v zivote lebo ma to nebavilo, kedze sa prakticky o nic nejazdilo.

1 Like

Ja som pozeral všetky preteky, ale tiež mi prekážalo, že v podstate od štartu poznám víťaza (víťazný tým). A darmo šport je o tom kto vyhrá. Preteky v strede potešia, ale nie je to ono ked sa nepreteká o prvé miesto.

1 Like

zvlastne, ja som nevedel kto vyhra az do cielovej ciary kazdeho zavodu :thinking: ako to robis?

3 Likes

Tomu sa hovorí nekonečná viera alebo naivita…že sa niečo pokazí jasnému favoritovi a nepríde do cieľa ako prvý. Najmä keď to opakuje pretek za pretekom.

that is motorsport my friend

1 Like

diky za spustenie PTSD

Now its zero %… To je golden. :smiley:

1 Like

Možno niekedy. Nie v časoch 99% spoľahlivosti.

Ale aj keby sme to teda hrali na klišé. Po 20 pretekoch vitazenia v podstate iba Maxa, by sa ta niekto spýtal, že kto vyhra podľa teba nasledujúci pretek? A ty povies, že fakt neviem, to sa neda povedať až do momentu, kým neprejde cieľovou čiarou…môže to byt fakt že hocikto… :+1: to už by sa dalo nazvať aj inak :blush:

presne to by som povedal. s dodaktom, ze najrychlejsi sa mi javi Ver na Red Bulle

Čo si tým chcel povedať? Lebo to sa netýka minulej sezóny a hlavne to spĺňa definíciu mojej poslednej vety…jemu sa to stavalo pravidelne :blush:

vies ono to je klise a potom ked sa to stane tak su ludia v soku, ze co to bolo za uzasny zavod…Pozerat zavody s takym pristupom by ma vazne nebavilo