George ani ten vankúš nemohol vybrať, lebo Alex robil skvelú prácu a ozaj brzdil ukážkovo.
Ako vidieť Alex to neberie tragicky ten manéver a podľa mňa si to povedia mnohí piloti, že ich tento fuck up do tváre FIA skôr bavil.
Inak som ešte nevidela lepší popis situácie ako toto. Presne to popísal. Fraška nic iné.
A že to štvalo pilotov za nimi? Absolútne logické, ani to čo robili geniálne oni btw nie je športové, aj ked povolené samozrejme ano. Ale FIA ich k tomu donútila tak isto ako RB2. Bez pochyby v Tom odviedli aj skvelú prácu, o tom žiadna.
Ale to ospravedlnenie, z tohto celého robí len väčší cirkus, ale je na mieste a extremne som rada, že to Alex povedal na plnú hubu do ksichtu FIA a ich somarinam.
X krát im vraveli aká je to blbosť, ako vždy nepočúvajú nikoho, všetko vedia najlepšie.
Podľa mňa to Georgove nech mi dajú trest, patrilo aj celej tejto situácii…mal ich tam kde oni dlhodobo majú všetkých jazdcov. Tak ako trest od nich bol správny ako exemplárny, tak Georgovo ignorovanie FIA bolo exemplárne k tomu, že piloti donekonečna nebudú tolerovať tieto ich sprostosti. Som zvedavá čo k tomu povie, ale tak to vidím ja.
Pod týmto vedením to ide dole vodou a celou F1, je to komický cirkus.
Monako by aj tak bola procesia, ale aspoň by to nebola hanba a fraška.
Takto to bolo ešte aj škodlivé pre celý šport a pre jeho meno.
Zbytočné, prekombinované s výsledkom aký si celý tento nápad zaslúžil.
Ako povedal Max, zastaviť môžu aj 100x nepomôže to ničomu.