Skľúčený Leclerc: Veril som, že na to máme, veril som v pole position | Magazín F1 - F1online.sk

Zdalo sa, že bohovia motoršportu sa konečne usmejú na utrápeného Charlesa Leclerca, ktorý zažíva nesmierne náročný štart do sezóny, hoci zakaždým z toho dokázal vyťažiť maximum a bol trikrát na pódiu s autom, ktoré naň nemalo. Chvíľočku to vyzeralo, že v Kanade budeme svedkami ďalšieho kvalifikačného zázraku v podaní monackého pretekára, ktorému to však nevyšlo a bol z toho poriadne nešťastný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204065/skluceny-leclerc-veril-som-ze-na-to-mame-veril-som-v-pole-position

tak ked si veril, tak si mal ist na dalsie kolo. Cas na to si mal… vynadaj tomu, co ti nedal dost benzinu. Lebo pri poslednych pokusoch vobec netreba ratat s tym, ze na trati budu vsetci a nemusi to vyjst na prvy krat. To druhe kolo by mozno uz nebolo na PP, ale urcite lepsie ako 8. miesto. Kazdopadne tu sa predbiehat da, takze to dnes pekne vyuzi. 7x.

prvy sektor je dolezity, ale stale ta vie popravit sikana pred cielom, kde urobil chybu snad kazdy… cize ani na uplne prazdnej trati by nemal istotu vacsiu ako 50% ze to posklada, ako sme to videli u landa

No jo, Leclerc… Čím dál víc z něj mám pocit, že se zařadí někam po bok Stirlinga Mosse, Ronnieho Petersona nebo řekněme Davida Coultharda - š■■■■■■■ jezdec své doby, který klidně mohl být mistrem světa, ale nakonec se jím nestal.