Sklamaný Pérez nerozumie rozhodnutiu tímu: Pódium sme mali vo vrecku | F1online.sk

Zmätený reportér sa po tejto odpovedi opýtal, prečo sa potom v Racing Pointe rozhodli zastaviť. „Ani ja neviem,“ pokrčil plecami Pérez. „Keď sa na pozriem, nedáva to zmysel, no po pretekoch sa ľahko povie, aké rozhodnutie bolo to správne. Predbiehať tu je extrémne náročné, neviem, ešte som sa s tímom nerozprával. Museli na to byť nejaký dôvody.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15070/sklamany-perez-nerozumie-rozhodnutiu-timu-podium-sme-mali-vo-vrecku

Neuvěřitelná chyba Racing Pointu, připomíná mi to jednu z Ferrarovin, snad se k nim nešli inspirovat…

Nepochopitelne. Darovali podium Ricciardovi.

1 lajk

Checovi opakovane podkopava nohy vlastny tim v tejto sezone, napriek tomu naklada Strollovi kde sa len da. Dufam, ze si najde sedacku aspon v tom Haase, do RB ak vobec tak favorizujem Hulka

1 lajk

Žeby to tak nebolo aj s Sebom keď príde do nového tímu a ešte on si bude musieť menežovať preteky, ozaj veľmi zle rozhodnutie, … na pódium to bolo

Tak ako hovoríš, ani štipka vďaky a podpory za to všetko čo pre nich Perez spravil…

Těžko říct, nejsem nadšený že jde Vettel do Racing Pointu, aktuálně nevidím ani jednu okolnost proč by se měl s Vettelem Racing Point zlepšit.

Najlepšie by bolo keby bol v RP vettel a perez a mladý stroll nech ide naspäť na motokáry lebo on nevie jazdit