Ja len dúfam, že tie formule nebudú vyzerať ako experimentálne lietadlá so štyrmi kolesami.
nie neziskaju. Bez upravy pravidiel to nepojde. Podla pravidiel mozu zozbierat max 9 MJ pocas jedneho kola. To znamena viac ako 9MJ nemozu vyuzit.
Piloti budu mat k dispozicii full boost asi iba na 9s na kolo. pri hypotetickom kole ktore trva 90s a 2/3 sa idu na plny plyn to znamena, ze potrebuju 60s a budu mat iba 9s.
Ak sa naplnia tieto scenáre, PU vyrobené, nádrže inštalované, autá a ťažiská nastavené a poskladané, bude ešte nejaká šanca to zmeniť?
To si časem sedne
Budeme sledovat Mario Kart motory jsou v pozdních fázích vývoje, tam nemám obavy, co se týče monopostů, ty se začnou vyviejt příští rok
To pochybujem, museli by sa asi vsetci dohodnut, ze chcu nejaku zmenu. Lenze ked sa ozve RBR tak ja to hned o tom, ze nestihaju s vyvojom a budu v nevyhode. Keby sa ozval Merc tak to bude o tom istom. Akakolvek zmena v tomto stadiu skonci vzajomnym obvinovanim z lobbingu, teda pokial sa ako som spomenul, vsetci jednohlasne nedohodnu.
to je nieco sialene, blbe a tak zbytocne. dalsia nakladna zmena, ktora sa premietne do cien PU, a tie zvasty o obmedzeniach za kus
naco, preco…zaco…aktivna aerodynamika ty kk…
dalsia reviza motorovych pravidiel bude znamenat aj novy nazov a to EV1 a Redbull vazne bude davat kridla…uplne vsade. mozno aj naopak
Nemyslím si, že by sa mali meniť pravidlá, pokiaľ sa na to nedohotnú všetci … Čo ak niekto už je v takom štádiu vývoja, že vyriešil všetky spomínané problémy a zmenou pravidiel bude potrestaný a náklady na vývoj budú v jeho prípade vyhodené do koša. To zvyšok štartového poľa sa mu poskladá na kompenzáciu nákladov …?