UK - minimální mzda 380kč/h
Maďarsko - minimální mzda 120kč/h
Burger na F1 v UK - 400,-
Burger na F1 v HUN - 500,-
UK - minimální mzda 380kč/h
Maďarsko - minimální mzda 120kč/h
Burger na F1 v UK - 400,-
Burger na F1 v HUN - 500,-
Jsem nevěděl, že se ve Švýcarsku jezdí F1 ![]()
A jak přesně koleruje minimální mzda s náklady té akce? ![]()
Věřím, že se povedla. ![]()
tak sam puff, najvacsi madarostankarobijec v diskusii sam tvrdi, ze cena vstupenky v silverstone je 2-3x vyssia ako cena na hungaroringu, pritom amikom oba okruhy platia co som zistoval priblizne rovnaku sumu, tak je jasne, ze od navstevnikov musia ziskat priblizne rovnaku sumu penazi. silverstone si uz na vstupenkach pride na svoje a preto mozu mozno dat nizsiu cenu za prenajom stankarom, madari davaju lacnejsie vstupenky a skasiruju stankarov a ti zas navstevnikov
navyse co je lepsie dat za vstupenku 3x viac, alebo 1,5x viac za jedlo?
Ptal ses proč by se měla lišit cena ve Švýcarsku vs Maďarsku.
A pak jsi sál napsal, že tam je 4x dráž.. ![]()
Jsem poučen. Burger v UK za 400, a v Maďarsku za 500,- je OK. ![]()
Puff tu bojuje za to, že v zemích východního bloku se platí málo za práci, ale zároveň bojuje za to, aby si to lidi vrátili případně jinou cestou ![]()
Víš, že libra je 28,28? takže co si poslal těch 15 liber na jídlo je 424,2kč. Hambáč údajně v Maďarsku 496kč. Jetli tě bolí 71,8kč na burgerovi při akci, kde dáš 14k za tři dny na tribunu, tak je něco hodně špatně ![]()
Jsem někdy něco takové řekl?
Člověk s minimální mzdou 380kč dá 400 za burger.
A člověk s minimální mzdou 120kč dá 500 za burger.
Chápeš o co jde? Nebo to furt nechápeš?
Však jsem to tu napsal výš. Bojuješ za to, že je to málo za práci, ale sere tě, když si to lidi chcou vidělat jinou cestou, aby ten gap dohnali
ide s plnymi taskami, ale zaplatit banke ten uver co si zobral aby mohol zaplatit promoterovi
alebo v lepsom pripade ich ide zaplatit promoterovi ineho podujatia kde bude predavat o tyzden
ja sa necudujem tym stankarom, ze su tie ceny vysoke, co podla mna aj realne su. ja sa cudujem tym ludom co to tam kupuju
a potom je internet plny diskusii kde sa ludia co tam su/boli, ze kolko ich to vsetko stalo, aka draha bola vstupenka, ake drahe su jedla, ake drahe su reklamne oblecenia,… no jasne, ze su drahe ked je tolko hlupakov co to take drahe kupuje ![]()
Jo ale stále si nám ani neukázal jaké burgery porovnáváš, co realně dostaneš. Takže ten point stále nechapu. Možná v Madarsku mají poctivější daleko, mají tam víc masa atd…
V Maďarsku ti dají 1/2kg masa a zlatý plátek místo sýra.
však jo, nevíš to, to mi stačí.
S Puffem to jde z kopce potom, co se začal zastávat hadráče
puffe sam pises, ze silverstone je cena listka 2-3x vyssia ako v madarsku, takze ono to nakoniec vyjde v prepocte na plat to iste
kolko asi tak clovek zozerie za ten 1 den? dostane sa to aspon na 20% vstupenky? ak tam nevychlasce 10 piv tak asi ani nie
takze ak v silverstone zaplati 3x viac za vstupenku ale len 90% za jedlo ako v madarsku, tak o kolko drahsie ho vyjde f1 v uk ako v madarsku?
cudovat sa mozes. ako si sam pisal niekde vyssie, keby to ludia nekupovali, stankari by boli v strate, prestali by tam chodit, okruh by musel znizit poplatok stankarovi a zvysit cenu vstupneho. Na to uz by doplatili aj ti, co chcu ist len na pretek a nechcu tam kupovat predrazene plechovky coly ci siltovky.
ano, ceny su vysoke, ale toto je F1, nie dedinsky futbal. Ani listok na Pohodu nestoji ako na dedinsku zabavu. Ked to funguje, treba to nechat tak. nikto nikoho nenuti ist na F1 namiesto dovolenky k moru, nikto nenuti ludi chodit na pohodu atd. je to slobodne rozhodnutie ak su to pre niekoho dobre minute peniaze(value), tak potom dobre pre neho. kazdy ma svoje priority.
Já už to pochopil.
V Maďarsku stojí burger 500,-, protože si chtějí vydělat.
A v UK 400, protože chtějí dát lidem najíst.
a v Maďarsku jsou levnější lístky, protože lidi jako ty odmítají platit víc za práci
![]()