Siedme miesto je lepšie, než som očakával, vyhlásil Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes má po sérii dobrých kvalifikačných výsledkov zo strany Georgea Russella ďalšie dôvody na zamyslenie. V Abú Zabí tím niekoľkokrát vystrčil rohy, ale konečný výsledok je veľkým sklamaním. Lewis Hamilton sa lúčil už v Q1 a George Russell odštartuje zo siedmeho miesta, pričom podľahol aj Pierrovi Gaslymu a Nicovi Hülkenbergovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182937/siedme-miesto-je-lepsie-nez-som-ocakaval-vyhlasil-russell

„Lewis mal smolu a vypadol v Q1. V opačnom prípade by sa v Q3 pohyboval niekde hore a bojoval o najlepšiu trojku. Úprimne, moje siedme miesto je lepšie, než som očakával pred štartom kvalifikácie,“

Vzdyt to rikam, je to hodnej kluk. Ale pokud melo podle neho auto na prvni az treti flek, tak to moc dobrou praci neodvedl. Pokud jsme kritizovali Lewise (ne tento vikend), tak tohle taky moc na pochvalu neni.

Edit: A to se nebavim o tom, ze mel jednoznacne dostat pentli. S Carlosem se v podobne situaci, tusim minuly rok, nikdo nemazal a nepochybuji, ze konkretne on (George) by z pozice Lawsona dost situaci prihral.

Takze tahle kvalda nic moc. Asi mu ta hadka s Maxem moc neprospela. Ale uvidime zavod, treeba jen drobne zaskobrtnuti.