Sezónu ako túto už nezopakujeme, predpovedá Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2023 bola v podaní Red Bullu dominantná ako žiadna iná. Tím z Milton Keynes povyhrával takmer všetko, čo sa len dalo a prepísal hneď niekoľko historických rekordov. Latka je preto nastavená veľmi vysoko a prekonať či aspoň dorovnať ju bude priam nemožné. Dobre si to uvedomuje aj Christian Horner, ktorý je uzmierený s tým, že pod jeho vedením sa rakúskej stajni tak dobre, ako v tomto roku, už nikdy viesť nebude.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137932/sezonu-ako-tuto-uz-nezopakujeme-predpoveda-horner

@PUFF @Situs vidíte, už máme třetí bod do sázky

Ale date jeste deset.

Verim, ze 2024 bude stoprocentni. Maji co dohanet.

100% breach cost cap

Nemas co na praci, ze provokujes, ty sasku? Spis bys mel zacit vysvetlovat, proc se zadna z tvych konspiracnich teorii nepotvrdila.

1 Like

Od konspiracnich teorii, po hate speech, rasismus a blbost na ntou jsi tu ty, bych tě o tenhle post ani připravit nemohl s tvym 5 profilem tady :grinning:

Klasika, tisic okecavani a zadny vysvetleni. Stejne kazdej vi, ze ses idiot, tak se zacni chovat jako chlap a ne se furt jen vykrucovat.

1 Like

To je kto zase?

Fanousek Mercedesu, ale dela ze fandi Red Bullu.

@Hedgehog
image
Je to tam, Alonso porazený.

3 Likes

Leclerc radsej vsetko ostatne pozbiera nez vitazstva v pretekoch :smiley:

2 Likes

Nejvíc nudnej overtake sezóny :yawning_face:

Kámo, Nordotor si v Tebe našiel spriaznenú dušu :slightly_smiling_face:. V poslednej dobe je väčšina jeho príspevkov určená výhradne Tebe a nikomu inému :slightly_smiling_face:.

1 Like

Ty si zrely pre odbornikov. :smiley:

Mas teda co vycitat @rozvazane_boty o blbostiach na ntu, a pritom ked sam na neho reagujes prvy. :joy: Navyse na jeho uplne normalny komentar.

Mámo, jsem v televizi :sunglasses:

1 Like

Jen 10 jo? Měl by ses polepšit …

1 Like

Ja Ti tiež dávam priebežne lajky, no ešte som sa nedostal na počet 57, ktoré si obdržal od HellHogra, tak Ti ma tam nezobrazí :slightly_smiling_face:. Tu je zase moje zhrnutie lajkov:

nordak je fanusik cislo 1 tomu spravnemu teamu :smiley: