Šesť dní po vypadnutí v zahrievacom kole zajazdil Isack Hadjar životnú kvalifikáciu | Magazín F1 - F1online.sk

Najlepší zo „zvyšku sveta“ Isack Hadjar. Francúzsky pretekár zažíva neuveriteľný štart do svojej formulovej kariéry. V Austrálii skončil veľmi neslávne, ale čínsku kvalifikáciu zajazdil veľmi slávne. Siedme miesto a status najlepšieho zo stredu poľa je určite vynikajúci výsledok a priniesol dôležité potvrdenie talentu a schopností mladíka Red Bullu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191783/sest-dni-po-vypadnuti-v-zahrievacom-kole-zajazdil-isack-hadjar-zivotnu-kvalifikaciu

To by som povedala, že bolo pohodlne jedno z jeho ozaj lepších.

Už len aby zajtra nič nepokazil, za sebou má len Kimiho, ktorý by teoreticky mal byť rýchlejší, zvyšok je riešiteľný v pohode.

Takže 2 super Q už len to potvrdiť aj v pretekoch a Isak bude na Tom veľmi dobre spomedzi nováčikov.

On, Kimi a Gabi na mňa pôsobia asi najlepšie.

Držím mu palce zajtra ( ale jedno miesto mu ešte ukradneme snáď)

Este aby sa nestalo ze takyto vykon zopakuje dalsie 3-4 vikendy, potom ho prehodia s Lawsonom a nasledne sa aj on znemozni v RBR.

1 Like

V sabotovanej druhej sedacke Rb vyhori kazdy. To miesto je urcene na vyzdvihovanie Verstapenovej geniality :see_no_evil:

1 Like

Marko uz si vykracuje po paddocku.

Odokry si oči a uvidíš svet taký, aký naozaj je.

Nechapem preco pises veci ktorym ani sam neveris. Kedysi hovoril Marko o Vettelovi to iste ako o Verstappenovi. Ked ho zacal porazat Ricciardo, laska k Vettelovi rychlo vychladla. Rovnake by to bolo aj u Verstappena.

2 Likes

Ja sa nebavim o tom, ake by to bolo. Ja sa bavim o tom, ake to je.

Cize namiesto toho aby skoncili vyssie v PK naschval sabotuju druhe auto aby skoncili na 3. mieste. Cely team sa posnazi o to aby ukazal genialitu Verstappena oproti ostatnym a aby im neboli vyplatene 5 ciferne vianocne premie za vitazstvo v pk

Vidis, ved to vies sam :smiley:

Ty to nemas v hlave v poriadku ak si toto myslis.

2 Likes

Lawson je vyzdvihovany ako najkomplexnejsi jazdec a ako jeden z najviac pripravenych mladikov pre vstup do F1.
Jazdi na papierovo silnejsom monoposte a je 2x posledny v Q ? Odpoved ?
RB posravilo brutalne monstrum ,ktore vie zvladnut iba genialny Verstapen :smiley:

Ked s nim dokaze vyhrat 4 tituly tak je normalne ze to auto stavaju na neho.

Celkom rychlo si ho precital a odhadol. :+1:

To auto jedno ano. :handshake:

Akakolvek dalsia diskusia s tebou by uz bola iba strata mojho casu. Ty nedokazes vies normalnu konverzaciu. Neprekvapilo by ma ak by si bol jeden z tych co si myslia ze zem je plocha a pristatie na mesiaci je vymyslene a dopravne lietadla vypustaju chemtrails.

4 Likes

Dont feed the troll again

1 Like

Diskusia somnou je strat acasu a ty si tu das zalezat pisat o plochej zemi a podobne ho vn a ? :smiley:
Ocovidne ta pisanie bavi, tak sa tu neskryvaj za nadinteligentneho usera, co nema zaujem natahovat sa tu :smiley: Inac by si ani nereagoval… Ale…