Zato Ty tu nechýbas vôbec. Je jedna vec ze donho “bijem” a druha vec aki ste vy športoví fanúšikovia. grcam z vás
postulat
Nevěřím, že by někdo podal upřímnou odpověď.
A my si stejně budeme muset na rozuzlení počkat a v tom je ta krása každé touhy.
Lebo redbull. Ved je to Zakomplexovany chlapček. To si snad este “nevšimol”? ale no tak
Áno pane, robíte dobrú reklamu slovenskému školstvu.
Nevím. To je jedno.
Checovi to přeju, je to dobrej chlap. Snad bude mít nějaký úspěchy.
Tohle mám na tobě nejvíc rád
Minula sezona, RB jasne dominantne auto:
Priemerna start. pozicia Maxa 3,18, Perezova 8,2 - cista tragedia, horsi rozostup od kolegu mal uz len Stroll…
Oba Mercedesy a Ferrari pred nim.
To hovori za vsetko…
za mna, ako fanusika motosportu, je to tragedia . Podla mna je Checo ako pilot ten z tych slabsich a hlavne, jeho vykony su velmi nevyrovnane. Ako obcas sa nieco blisne a zajazdi krasnu velku cenu, ale to je tak vsetko.
Podla mna za tym rozhodnutim je cisto marketing a A asi dostatocne, ked kvoli tomu kludne ohrozia konstruktersky sampionat.
Lenze to mna ako divaka, nezaujma. Ja chcem vidiet kvalitne vykony aj teamovej dvojky.
Proste to to je zle, zle a este raz zle
no ale s konceptom auta teda dost zariskovali,
preco su konzervativny s jazdeckou dvojicou?
jasné že sa hlavne začiatok sezóny bude točiť okolo Hamiltona, Leclerc zapadne prachom a oprášia ho až pred VC Monaca
môžeme byť radi že Perez bude pokračovať, aspoň bude šanca pre iné tímy sa prebojovať do Q3 … marketing rozhodol aj keď to bude RBR velice bolieť už túto sezónu
Ne? Oni nekrizitovali Peréze, za jeho výkonnost?
Mohla by si mi prosím připomenout, který konkterní souboj Ham vs Alo 07 připravil tým o body?
běž už s tímhle do prdele, meleš to furt dokola a nikoho to nezajímá, jen nejsi schopný pochopit psaný text.
Jak to souvisí s mojí otázkou? já to nemyslím ironicky, ptám se vážně, jaký souboj na trati 07 připravil jezdce McL mezi sebou o body?
nvm, v 07 som este nebol jezkom.
To by mě zajímalo čím jsi tehdy byl. Rejskem? Lysohlávkem?
kefalinem