Sempre Senna! McLaren sa v Monaku predstaví v brazílskych farbách | Magazín F1 - F1online.sk

Špeciálne lakovanie ako sa patrí! McLaren sa toho opäť nebál a na rozdiel od Ferrari v Miami pricestuje do Monaka v poriadne odvážnom šate. Na prvý pohľade je jasné, že stajňa si v uličkách Monte Carla uctí svoju najväčšiu legendu – Ayrtona Sennu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155059/sempre-senna-mclaren-sa-v-monaku-predstavi-v-brazilskych-farbach

vyzera paradne​

4 Likes

Ach ale načo taký celý pekný, veď stačilo len oba spoilery trochu žltou pomaľovať, nie? :roll_eyes: :grin:

1 Like

Pusobive, libi se mi i naznaceni cervenych klinu sponzora Marlboro pod kterym Mclaren se Sennou pusobil.

2 Likes

Čakal som že to bude vo farbách Marlboro ako sa to už niekde na nete objavilo na spôsob MP 4/4 atď… Ale tak toto prekvapilo. Nádhera :slightly_smiling_face::+1::orange_heart:

7 Likes

Tak este by sa patrilo v tych farbach v Monaku aj vyhrat :+1:

3 Likes

Muze byt, auto na to maji tak trada :partying_face:

2 Likes

Kdyby se mu nestalo to, co se mu stalo, tak tyhle komedie nejsou. (::

Karel Kryl: “Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty
dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než
stačila odvolat.” :slight_smile: . (V tomhle případě samozřejmě “odvolat” platí spíš v přeneseném smyslu - zestárnout, začít prohrávat atp.)

3 Likes

Vypadá to úžasně, tohle livery by mohli letos mít i v Brazílii

4 Likes

Proto je to taky vzpomínka 30 let od jeho nehody. :roll_eyes:

1 Like

Uznavam, tvuj argument dava smysl a donutil me k zamysleni. Nicmene porad mi to prijde strasne uzkoprsy. + Ten cirkus, co tam vyvadel Vettel, kdyz dojel s formuli do cile… Min je nekdy vic (:

2 Likes

Moze byt. Vydarené :sunglasses: sempre senna!

1 Like

Tak aspoň zabavil diváky v mezičase a předvedl jim auto ze “starých dobrých časů”, proč ne. Vždyť o nic nejde.

2 Likes

Tak s Vettela se stal velký komik a aktivista, co vždycky když jde na závod F1 tak musí být v záři reflektorů, podle mě mu to chybí ale skončit bylo jeho rozhodnutí tak nevím proč teď má to nutkání. A to jsem ho měl rád ale tohle nechápu. Proti tomu Rosberg dělá rozhovory s jezdci nebo spolukomentátora což je podle mě ideální pro bývalého jezdce, ale že by se furt někam cpal to sem neviděl

Je to po prdeli !

1 Like

Mas pravdu, toto livery by malo byt v Brazilii.
Je to v Monaku asi preto, lebo tam ma rekord v pocte vitazstiev, predpokladam.
Pozerat tu nudu nebudem ale auto je to krásne.

1 Like

Áno, ak by sa vtedy Senna nezabil, tak by sme si teraz nepripomínali 30 rokov od jeho smrti. To je teda zistenie… Mindblowing… :smiley:

Veľmi pekné vydarené lakovanie :+1:. Páči sa mi viac ako štandardné tohtoročné oranžovo-čierne lakovanie McLarenu. Na rošte celkovo chýba viac žltej farby, tak to dočasne McL vyriešil aspoň týmto spôsobom. :slightly_smiling_face:

2 Likes

A zlte kombinezy. Nezabudni na zlte kombinezy.

6 Likes