Šéf Racing Bulls Mekies: Ricciardovi musíme dať auto, v ktorom sa bude cítiť dobre | Magazín F1 - F1online.sk

Čo by mohlo ešte zachrániť kariéru Daniela Ricciarda, prípadne jeho kroky opäť nasmerovať do Red Bullu? Podľa šéfa Racing Bulls Laurenta Mekiesa je odpoveď prostá. Tím musí Ricciardovi podať pomocnú ruku.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148635/sef-racing-bulls-mekies-ricciardovi-musime-dat-auto-v-ktorom-sa-bude-citit-dobre

Neviem prečo, ale mám pocit že sa riccimu ešte vráti forma. Sledoval som ho podrobne od začiatku sezóny a v pretekoch mu to naozaj čím ďalej tým viac ide, kvalifikácie sú len otázka času. Podľa mňa už v Japonsku ukáže niečo viac.

taketo?

4 Likes

Red Bull na tom musi byt se zajmem ze strany pilotu fakt bidne, kdyz furt tak obskakuji Ricciho, nechapu.

Haha neboj, záujem určite je a obskakujú ho podľa mňa o nič viac ako hocijakého iného pilota. Myslím, že to je ich robotou aby sa ich pilot cítil v aute dobre, win win situácia vtedy.

No nevim, je to spise az smesne, Ricci se nikam neposouva, naopak propada dal do hlubin zapomneni a kdyz prihlednu k pristupu k ostatnim co tam byli, Albon, Gasly, Lawson atd. tak to uz vubec nedava smysl, jen ze ho tam drzi z nouze, bohuzel.

1 Like

Bobe jakej je tvuj idealni scenar v f1?

Presne nevim na co se ptas…

Protože na Yúkim nemůžou stavět. Ten odejde s Hondou do Astonu.

Len tak všeobecne,z tvojich komentov mi pride ze aby LH vyhracal všetko a ostatny tam bololi len na okrasu aby sa nepovedalo ze jazdi sam :grinning:

Furt nerozumim, nejsem fanousek Hamiltona. Jinak obecny scenar, asi postaru, souboje o vitezstvi a titul, muze byt?

Je mozny ze lidi ztratili pojem o co jde v zavodech, ze to neni o krouzeni a vyhre jednoho auta ve vsech zavodech?

ja si myslim ze hlavne jazdec by mal vediet jazdit v aute ktore mu daju. fungovalo to napr pri lawsonovi, len ten nemal taky siroky usmev, smola. nemuseli si teraz buchat hlavu ze ako len nastavit auto aby daniel jazdil aspon volaco. uprimne, ak by takto jazdil devries, vergne, kvyat, algersuari alebo ktorykolvek dalsi, tak uz je na prahu vyhodenia.

5 Likes

Podle me si ho tam vydrzuje interni skupina LGBT.

Jako jestli tomu dobře rozumím, tak na základě jednoho dobře zajetého kola (ze tří kompletních víkendů) usoudili, že je v něm obrovský potenciál a za všechno může špatné auto (se kterým Juki jezdí dobře), případně smůla, okolnosti atd.? A ti blbci z ostatních týmů s McL v čele na to dodnes nepřišli.

2 Likes

Konecne vidim nejaku kvalitu v tvojom komente :ok_hand: :+1: :facepunch: