Šéf podujatia bráni ceny v Miami. Z jedla za 280 dolárov sa naje desať ľudí | Magazín F1 - F1online.sk

Aj v tomto roku sa prostredníctvom sociálnych sietí rozleteli do celého sveta cenníky v pohostinských zariadeniach na okruhu v Miami. Fanúšikovia sa pri pohľade na ceny ironicky pýtali, v akej mene sú uvedené. Jeden z popredných predstaviteľov podujatia Tom Garfinkel však hovorí, že nie je cena ako cena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153195/sef-podujatia-brani-ceny-v-miami-z-jedla-za-280-dolarov-sa-naje-desat-ludi

To je nějaký špatný vtip ne?

1 Like

Snímek obrazovky 2024-04-12 003115

2 Likes

Jasne. Cena vstupenky 150 doláčov a nažrať sa homára na obed za 280 dolárov. :smiley: :smiley: Tí kuchári tam musia byť zo zlata :smiley:

Im musi yebat asi :flushed:

image

uprimne ma to vobec neprekvapuje. Predpokladam ze majitel toho stanku musel FIA zaplatit aspon 100k za to ze mu tam dovolili predavat. Nejak si musi vratit naklady. Ale predpokladam ze to bol extremny priklad a boli aj cenovo dostupnejsie ■■■■■■.

Rolka pro 10 lidí? Nebylo by milý Watsone raději prodávat rolku pro jednoho v ceně 28 USD?

Jojo, někdo dal hloupý příspěvek na sociální sítě a už je z toho aféra přímo celosvětová. A tak je to se vším.
V článku je jasně uvedeno (a patrně potvrzeno jinými návštěvníky), že se tam dalo sehnat jídlo i za normální ceny. Možná levnější jak u nás na nějaké sportovní akci.

Jinak to je v dnešní době problém pro ty, co žijí na soc. sítích si založit skupinu “spolustrávníci” a dát tam příspěvek: “Sháním 9 lidí, co mají huť na humrovou rolku”?

2 Likes

Ukázal si práve nový biznis pre UberEats.
Zdieľané jedlo :slight_smile:

1 Like

To není nový business, to je model v zemích 3 světa celkem běžný :woozy_face:

citujem “Exactly. This is the “exclusive” high priced VIP area, they are not for the public. Every year these get posted from Miami and people get outraged. But every year from Miami we also hear from people in regular seats who say the food is less expensive than at the Super Bowl or even Dolphins’ games.”
takze urobit fotku menu vo vip zone a potom z toho robit ako je to drahe…vo vipke si myslim ze nikto neriesi rolku za 280 dolarov

1 Like

to menu je fotene tu takze si myslim ze kto ma na tuto zonu asi nemusi riesit rolku :man_shrugging:

Tam riesia ine rolky

1 Like

presne 151515 roliek :joy:

1 Like

Myslím si, že cena vstupného na tie miesta pôsobí ako rozumný filter toho, kto je ochotný tie ceny zaplatiť

Tak to je jiná. Humr pro poor rodinu za 90 dolarů, pro bohatý za 290 dolarů :slightly_smiling_face:

Tu by som dedinské pohostinstvo typu Mokrý lakeť nehľadal.

1 Like

toto mi zlepsilo naladu dakujem :joy: :joy: :joy:

1 Like

tak je to tak bud za 90 a na stojaka alebo za 290 na lehatku pri bazene…kazdy ma na vyber

Koukám, že se v Miami vyplatí koupit živého čuníka v porážkové velikosti, pak za něj zaplatit lístek jako za domácího mazlíčka a pak se může člověk celý víkend věnovat pravému americkému obžerství a ještě na tom vydělat. :grin: