Nie je to len Formula 1, ktorá stojí na prahu novej éry. Zavedenie úplne nových monopostov štvrtej generácie sa chystá aj Formula E a ako to už bolo pri predchádzajúcich troch, elektrický šampionát si od nových áut veľa sľubuje. Je vidieť, že muži vo Formule E pozorne sledujú aj vývoj vo Formule 1 a neunikla im diskusia v kruhoch kráľovnej motoršportu.
Tohle je teprve děs. Max prostě řekl, co si myslí, nebo v tu chvíli myslel. Není to poprvé ani naposledy, dělá to tak vždycky a není potřeba z toho dělat bůhvíco. A teď v tom začne kdekdo šlapat, ohřívat jednu větu a přiživovat se na ní. Jednak vytvářením konfliktních situací, jednak snahou upozornit na svůj píseček i úplně nesmyslnou interpretací. Jistě, možné je všechno, ale myslím, že na 99 % dřív peklo zamrzne, než by šel Max do Formule E…
No jo… Fakt je, že tohle je už historický princip novinařiny - ohřívat nějaký výrok, házet ho tam a zpátky mezi různými aktéry a vybízet je tím k reakci, na kterou by jinak třeba ani nedošlo. Mně to teda nevyhovuje, ale velkému počtu lidí asi ano a já sama bych média neuživila… Takže jejich volba je jasná .
Myslim ze sa to prilis vsetko nafukuje (dôvody su rôzne). Zrychlenie maju lepsie ako minuly rok, maximalku tiez - su to brutalne stroje. A garantujem Ti, ze pilot ktory vyhra prve dva, tri preteky bude hovorit o tom, ze tohtorocne auta su najlepsie v akych sutazil.
Rychlost pro mě ani není příliš alfa omega, sekundu či 4, nepoznám a na tom mi příliš nesejde. Ovšem jízda na maximum možného není u mě jízda kde se vše podřizuje baterii, to od těch gladiátorů fakt nechci.
To při závodění nemá vůbec co dělat Fernando dostal 20s pentli jen za sundání nohy z plynu před Russellem když ten byl asi 50m vzadu, tady se teď pojede v závěsu a … .