Šéf Formuly E pozýva Verstappena: Poslal som mu správu, že ho priveziem do Džiddy | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je to len Formula 1, ktorá stojí na prahu novej éry. Zavedenie úplne nových monopostov štvrtej generácie sa chystá aj Formula E a ako to už bolo pri predchádzajúcich troch, elektrický šampionát si od nových áut veľa sľubuje. Je vidieť, že muži vo Formule E pozorne sledujú aj vývoj vo Formule 1 a neunikla im diskusia v kruhoch kráľovnej motoršportu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226670/sef-formuly-e-pozyva-verstappena-poslal-som-mu-spravu-ze-ho-priveziem-do-dziddy

Ked som videl Formulu E, hned som zapal. Nezartujem. Od vtedy nepozeram.

Tohle je teprve děs. Max prostě řekl, co si myslí, nebo v tu chvíli myslel. Není to poprvé ani naposledy, dělá to tak vždycky a není potřeba z toho dělat bůhvíco. A teď v tom začne kdekdo šlapat, ohřívat jednu větu a přiživovat se na ní. Jednak vytvářením konfliktních situací, jednak snahou upozornit na svůj píseček i úplně nesmyslnou interpretací. Jistě, možné je všechno, ale myslím, že na 99 % dřív peklo zamrzne, než by šel Max do Formule E…

2 lajkov

dostante to na rovnake trate ako F1 a mate sancu ich porazit. Potom ludia budu pozerat vas a nie F1.

No…a přesně tohle lidé chtějí, ne?

Nezmysel. FE su preteky vysavacov, totalna nuda, o to nebude nikdy taky zaujem ako o F1. Pokial si to teda F1 nepokasle sama.

No jo… Fakt je, že tohle je už historický princip novinařiny - ohřívat nějaký výrok, házet ho tam a zpátky mezi různými aktéry a vybízet je tím k reakci, na kterou by jinak třeba ani nedošlo. Mně to teda nevyhovuje, ale velkému počtu lidí asi ano a já sama bych média neuživila… Takže jejich volba je jasná :smile: .

Jenže F1 má v tom pro tuto sezonu dobře nakročeno.

1 lajk

Myslim ze sa to prilis vsetko nafukuje (dôvody su rôzne). Zrychlenie maju lepsie ako minuly rok, maximalku tiez - su to brutalne stroje. A garantujem Ti, ze pilot ktory vyhra prve dva, tri preteky bude hovorit o tom, ze tohtorocne auta su najlepsie v akych sutazil.

2 lajkov

Rychlost pro mě ani není příliš alfa omega, sekundu či 4, nepoznám a na tom mi příliš nesejde. Ovšem jízda na maximum možného není u mě jízda kde se vše podřizuje baterii, to od těch gladiátorů fakt nechci.

1 lajk

Situsi predstav si ze pojdu za sebou 300 po rovinke. A ten vpredu zacne rekuperovat skôr ….

To při závodění nemá vůbec co dělat :man_shrugging: Fernando dostal 20s pentli jen za sundání nohy z plynu před Russellem když ten byl asi 50m vzadu, tady se teď pojede v závěsu a … .

Ve Formule E by to Emilovi sluselo.

Dodds moze byt rad. Jediny sposob ako sa Formula E dostane na titulky je ked zacne Verstappen pindat na F1.

1 lajk

tak potom pohoda. uz o mesiac.

Bude rucnicek hned prvni vikend?

toto sa deje uz 10 rokov a nie je s tym problem. Maju vystrazne svetielka, ktore na to upozornuju.

to je sucastou zavodenia F1 uz 10 rokov.
Alonso ubral plyn, stlacil brzdu, podradil, potom pridal a nadradil. 100m pred zakrutou. Situs Situs…

Moze to vyskusat - Formua 1E

1 lajk