Mick sa do F1 nedostal na ničí úkor… Vyhral F2 a podával v nej pekne výkony.
Schwartzman je síce rýchly, ale rok dospieť mu neublíži vonkoncom ešte nie je komplexný pretekar a vôbec nie konziszentny… Aj Stroll je ukážka toho ako prirýchle posunutie vie viac ublížiť ako pomôcť. Aj Calum bol lepší pilot z dlhodobého hľadiska ako Robert (aj keď ten mal 4 víťazstva)
Pozri na Norrisa tiež na začiatku sezóny vyhrával ale dotiahnuť to nedokázal a rupol o kopec bodov a to ešte málo ART problémy Technicky… Alebo Albon co v F2 skončil 3 mal aj víťazstva a v Quali sa mu darilo ale v F1 zhorel lebo na ňu nebol pripravený… …ani jeden z nich asi nie preto ze je vyslovene zlý len preto ze nie každý pretekár je v prvom roku pripravený vyhrať alebo ísť do F1. Na to potrebuješ výnimočný talent a je to skôr výnimka =ukazuje to kvality ktoré majú Charles a George oproti všetkým ostatným mladým pilotom (Max je výnimka). A Robert ukázal že ich zjavne toľko nemá aj keď ho ma rozhodne viac ako Calum a Mick. A navyše sedí tam aj Stroll, Lattifi a Mazepin takže Mick je posledný co komusi berie miesto…
Na zaklade čoho tvrdíš že Mick je neperspektívny?
Citujem klasika: juniorske výsledky nič nemusía znamenať… Ci keď nám to vyhovuje tak zrazu hej?
Vidím že Mick bude ďalší čo sa tu budem rozčuľovať ako všetci prehliadajú jeho kvality len preto ze sa upli na iného pretekára a ten je preto určite lepší bez ohľadu na okolnosti + preto že je Schumacher a rovno nedáva výkony ako Michael. A už čakám ako schytá keď hneď nezačne hviezdiť (co on asi nezačne ako poznám krivku jeho vývoja)
PREČO ja vždy fandím týmto typom, čo s chytajú aj za dobré veci a nejdem z majstreamom absolútnych hviezd budúcna čo mali rovno šancu ohúriť nás a tak sice robia rovnaké alebo väčšie Chyby len ich prekryju aj dobre výsledky takže ich nikto nevidí a nekomentuje ?
Ja si myslím ze Robert do F1 patrí určite a asi aj viac/rovnako ako ti co do nej buduci rok vstúpia … Presne preto že chcem aby pretekali najlepší bez ohľadu na to o koho ide. Ale rok mu ešte neublíži a môže aj pomôcť… A rok v Haase zase až tak zásadný vyznam nemá, akurát bude ako Russell minulý rok…kruzit neschopný ukázať takmer nič a skôr schytá za svoje často úplne logické chyby…