Vďaka za vysvetlenie. Pán Mazepin má očividne veľmi rozvinutý zmysel pre humor, čo potvrdil aj minule, keď na instagrame gratuloval covidu 19 k narodeninám.
Ako píšeš nižšie, momentálne sa proti nemu strhla veľká vlna nevôle a ľudia sú nahnevaní, že ho Haas a FIA vôbec do F1 pustili. Ja som ohľadom neho trochu rozpoltený, na jednu stranu si uvedomujem, že je to voči nemu dosť prehnané a skoro mi ho príde až ľúto, ale na druhú stranu ho sám nemôžem ani cítiť. Je to vlastne presne ten záporák, ktorého F1 potrebovala a ktorého my fanúšikovia milujeme nenávidieť.
Proste záporák so všetkým, čo k tomu patrí, ešte aj na pohľad je nepríjemný. Nie som síce baba, ale jak píšeš o tom Latifim, tak ten mi príde stokrát lepšie vyzerajúci a sympatickejší než Mazepin. A najmä Nick je milý chalan, ktorý je pozitívne naladený, má rád nutellu a jeho otec vyrába dobrú kávu. (Sranda, že odkedy prišiel Mazepin, tak o Strollovi s Latifim všade čítam len dobré veci.)
Každopádne rozhodovať sa bude na trati a úprimne by ma ani neprekvapovalo, keby sa tam napriek všetkému Mazepinovi ešte aj celkom darilo. Myslím, že ak prekoná Micka, tak ho nebudeme mať radi už vôbec.
Inak, s tým Landom je to zrejme preto, že spomedzi pilotov má najväčšie pole pôsobnosti na sociálnych sieťach, je vtipný a celkovo spomedzi nich najviac pôsobí ešte ako taký chlapec.