Šéf FDA zhodnotil sezónu „mladých pušiek“ Scuderie | F1online.sk

Vďaka za vysvetlenie. Pán Mazepin má očividne veľmi rozvinutý zmysel pre humor, čo potvrdil aj minule, keď na instagrame gratuloval covidu 19 k narodeninám.

Ako píšeš nižšie, momentálne sa proti nemu strhla veľká vlna nevôle a ľudia sú nahnevaní, že ho Haas a FIA vôbec do F1 pustili. Ja som ohľadom neho trochu rozpoltený, na jednu stranu si uvedomujem, že je to voči nemu dosť prehnané a skoro mi ho príde až ľúto, ale na druhú stranu ho sám nemôžem ani cítiť. Je to vlastne presne ten záporák, ktorého F1 potrebovala a ktorého my fanúšikovia milujeme nenávidieť.

Proste záporák so všetkým, čo k tomu patrí, ešte aj na pohľad je nepríjemný. Nie som síce baba, ale jak píšeš o tom Latifim, tak ten mi príde stokrát lepšie vyzerajúci a sympatickejší než Mazepin. A najmä Nick je milý chalan, ktorý je pozitívne naladený, má rád nutellu a jeho otec vyrába dobrú kávu. (Sranda, že odkedy prišiel Mazepin, tak o Strollovi s Latifim všade čítam len dobré veci.)

Každopádne rozhodovať sa bude na trati a úprimne by ma ani neprekvapovalo, keby sa tam napriek všetkému Mazepinovi ešte aj celkom darilo. Myslím, že ak prekoná Micka, tak ho nebudeme mať radi už vôbec. :smiley:

Inak, s tým Landom je to zrejme preto, že spomedzi pilotov má najväčšie pole pôsobnosti na sociálnych sieťach, je vtipný a celkovo spomedzi nich najviac pôsobí ešte ako taký chlapec.

Za málo…odpoveď o 2:12 som nečakala :slight_smile:

Zjavne má, bohužiaľ. Ten Covid som už aj zabudla dať na ten zoznam…pri tom množstve sa človek stratí…
Prehnané to možno je ale na druhú stranu pri tom čo vyviedol ak mu dovolia pretekať, všetky tie kampane idú do kytek a je zjavné že ide len a len o peniaze, lebo nejaký výnimočný jazdec on rozhodne nie je. Faktom je, že on je typické rozmaznané decko ktoré si myslí, že môže čokoľvek lebo otec má peniaze. Trošku to má v sebe aj Stroll také to je mi to jedno ocko zaplať ale aspoň nie je ako magor k ostatným.

Nicolas je v tomto dosť iný. Ten je ako píšeš úplne týpek a aj keď na trati je to občas otázne tak ako človeka ja ho zbožňujem (a ťažko sa mi aj kritizuje) lebo je tiež dosť pokorný, evidentne ho to baví a nesťažuje sa na nič (asi vie aj reálne prečo je kde je a tak nevyskakuje aký je dokonalý), má brutálny zmysel pre humor a ako píšeš je stále vysmiaty od ucha k uchu ( a aj pre tú Nutellu a kávu :smiley: ). Všetky tie ich videá čo uverejňuje Williams = ak je niečo čo ma na Williamse baví tak je to ich Instagram a táto dvojica. S Georgom si zjavne celkom dosť sadli aj ľudsky a oni sú obaja také vysmiate čudá, čo bez hanby tresnú hocijakú hovadinu takže tie videá sú legendary. A ak to nedopadne s F1 (snáď hej aspoň u Russella teda ) zajtra by mohli mať vlastnú showku = v takom Top Gear by som si to pozrela :smiley:

Mňa by neprekvapilo toto tiež…starý robí čo sa dá aby mladý uspel a s tým, že Mickovi to asi bude chvíľu trvať tak asi bude najprv pôsobiť lepšie = smutné lebo Schumi potom dosť schytá (minimálne tu). Ale máš pravdu potom už ho budem úplne “milovať”.

Hej Lando je taký ten pilot nového typu = úplne iný spôsob komunikácie, marketingu atď a ja ho mám za to tiež rada bez ohľadu na to ako by jazdil lebo také týpka treba v F1 :smiley: To je ako Daniel novej generácie len ešte vytúnovaná verzia :smiley:

Preco na ukor Schwartzmana ? Ved Mick to cele vyhral a to,ze tam jazdi druhu sezonu nic neznamena. :blush:

1 Like

Asi sme sa nepochopili. Ja som rad,ze je Mick v F1. To ze vyhral F2 mu dava pravo byr v F1 a ci je synom majstra sveta,alebo nie, mal by na F1 pravo aj z druheho,ci tretieho miesta. Ludia to riesia hlavne koli jeho menu. Schwartzman sice jazdil prvy rok v F2,ale podla mna musi byt jazdec aj rychly,aj konzistentny a hlavne medialne zaujimavy,co Mick splna.
Max je rychly,ale hlavne horuca hlava a v premavke sa nevie chovat.

1 Like

Jak píšeš o tom Top Gear, Latifi mi v tomto trošičku pripomína Palmera. To bol tiež úprimne bohužiaľ celkom o ničom jazdec, ale bol skutočne príjemný a vtipný človek. A navyše veľmi inteligentný a vedel o F1 strašne moc, trebárs aj také veci z histórie, čo jazdci ani bežne moc nevedia. Vlastne od začiatku bolo jasné, ža to je materiál na komentátora a tak aj nakoniec skončil. Latifi by mohol dopadnúť podobne, on je fajn človek a tiež to možno dopadne tak, že sa chopí nejakej role, ktorá by mu sedela lepšie než jazdenie.

Uvidíme, čo ten Mick. Ja pevne dúfam, že toho Mazepina porazí a ako pridaná hodnota by bola, keby dokázal získať aspoň bod (Romain a Kev tento rok bodovali, čiže nič nie je nemožné). Ono keď si to tak vezmeme, tak Mick je asi celkom objektívne lepší jazdec než Mazepin, čiže je pravdepodobnejšie, že ho porazí, ale ako píšem, neprekvapilo by ma, keby to bolo naopak.

Ohľadom tých kampaní F1 a príchodu Mazepina som minule niekde čítal takú diskusiu, na ktorej som sa celkom pobavil:
A: Keď môže v F1 jazdiť niekto ako Mazepin, aký zmysel malo potom zrušenie grid girls?
B: Aby ich Mazepin nemohol chytať. :smiley:

1 Like

No Jo ale tam urobil celkom kariéru na Skysports… Jeho analýzy sú super a raz z neho môže byť ďalší Brundle (ten tiež ako pretekár až tak dieru neurobil ale ako komentátor je super). Kto mňa prekvapil že sa v tomto uplatnil je skôr Webber to som nečakala že sa na to dá…

U Micka si rovnako myslím že je objektívne lepší ako Mazepin len je skôr otázka ci to bude vidieť už 1 rok lebo poznáme Micka. Ale ja verím ze v konečnom zúčtovaní bude lepší aj keď asi začne pomalšie…
Ten bod čo ja viem Haas nebude vyvíjať, taky Williams zevraj áno a aj keď na začiatku bol zjavne pomalší tak už ku koncu roka sa zdal objektívne rýchlejšie auto +Magnusen získal bod podvodom a Romain skúsenosťami… A podla mňa tie im budu chýbať. Takže za mňa má skôr šancu ten Williams (keď už ani teraz neboli ďaleko) aj keď to bolo skôr o ľudskom faktore ako technike (to ze ich mohli mať aj nemajú). A ak trosku tomu autu pridajú a urobia tie zmeny na prevodovke (co by mali pomôcť k normálnym štartom) tak ja na bodoch vidím skôr Williams. Pre Haas to bude najskôr rok Williamsovskeho trápenia =ak ozaj Ferrari teda nedá taky motor že dovi (co asi nedá) :joy:

Ten Mazepin ma pobavil :joy::joy::joy:

Ja som mal Palmera dosť rád už aj ako jazdca, pôsobil na mňa dosť sympaticky s tými jeho už vtedy zreteľnými komentátorskými kvalitami. (Aj jak sme sa bavili o tej atraktivite, tak podľa mňa v F1 od čias Webbera nebol atraktívnejší jazdec než Palmer - to len tak na okraj :smiley: ) Som rád, že sa v tom našiel, tuším aj na F1 youtube robí analýzy. Každopádne, fanúšikovia F1 si ho budú zrejme pamätať kvôli tomu, ako naštval Alonsa.

Tiež si myslím, že Haas bude za Williamsom, ale v nejakych bláznivých pretekoch by s trochou šťastia ten bod mohol padnúť. Záležať bude dosť aj na tom, aký motor zostaví Ferrari. Nečakám žiadnu ultrarýchlosť, ale myslím, že to bude už o niečo lepšie než tohtoročný traktor.

1 Like

Ja to s Hassom az tak cierno nevidim v dalsej sezone.Do timu pribudnu peniaze od stareho Mazepina ,nejake od sponzorov od mladeho M.SCH.Ak bude pravda o zlepsenom motore ferrari a nieco zmenia na sasi tak budu na tom lepsie ako wiliams a budu bojovat s autami Alfa Romeo o sem tam nejaky bodik.Na pravidelne body to isto neni ale viac ako 3body v tejto sezone podla mna daju.Ferrari asi im daju trochu vetsiu podporu ako doteraz, ked im postavili aj nove sidlo v Maranele :wink:

Lenže Haas plánuje absolútne zastaviť Vývoj po 1 pretekoch a šetriť tie peniaze na 2022. To je vyjadrenie GS takže preto ja to nevidím moc nájdejne.

ked uz sa ohanas sportovym hladiskom, tak sancu mal dostat vitaz F2 a aj dostal. Ked to chces tahat dalej do extremu mozes povedat, ze sancu by si zasluzil aj najlepsi novacik v F2. ups, Svarcman nebol ani jedno ani druhe a obaja vyssie spomenuty nastupia v F1 do 2021.
Takze Svarcman bude musiet este rok pockat tu F2 aj vyhrat (tak ako Schumacher)
A to sa nechcem hadat o tom, ze ci je Svarcman lepsi alebo horsi. mozno je. Ide mi o to sportove hladisko.

1 Like

Lenze podla mna aj ostatne timy budu vyvijat auta v tomto medzisezonnom obdobi,a po prvych pretekoch to tak nechaju.Uz nebude nikdo nic extra ubgradovat a budu sa orientovat na rok 2022.Jedine co predpokladam tak bude vyvijat len apsolutna spicka {Mercedes, RedBull a mozno Mcleren} ak bude nejaka sanca bojovat o titul. Praveze Hassu moze len pomoct k bodom ak budu mat o nieco lepsi motor ako avizuje Ferrari.