Šéf Cadillacu vymenoval siedmich jazdcov, o ktorých bude uvažovať | Magazín F1 - F1online.sk

Od budúcej sezóny budú na rošte o dva monoposty viac, čo znamená aj viac priestoru pre pilotov. Cadillac zatiaľ neoznámil dohodu so žiadnym jazdcom, no nemá sa kam ponáhľať. O záujemcov rozhodne nebude mať núdzu. Šéf tímu Graeme Lowdon prezradil, že Cadillac uvažuje o aspoň siedmich rôznych menách.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208261/sef-cadillacu-vymenoval-siedmich-jazdcov-o-ktorych-bude-uvazovat

Stávkou na istotu by bola dvojica Perez - Bottas. Verim, že jeden z nich tam bude.

2 Likes

Perez vyzera by jasny. Na ich mieste by som do druhej sedacky dal Bottasa. Zacinajuca stajna potrebuje dvoch skusenych pilotov. Nikto nie je k dispozicii, kto ma vacsie skusenosti z top stajni ako tito dvaja. Jedine, zeby zlakali nejake sucasne eso - Gasly, Ocon, Albon, Cunoda. Posledny menovany nema zmluvu, dost skusenosti a je v najlepsich rokoch.

1 Like

perez & yuki :+1:
akurat nevyhoda moze byt ze obaja idu “zdeformovany” z redbulu

A obaja maju vysoke ego, hlavne pri subojoch, alebo prepusani timoveho kolegu.
Perez len koli sponzorom, ale bral by som toho Micka, je to nemec a ma meno… Druhy by bol fajn ranku Gasly…

Taky souhlasím, že pro Cadillac by byla nejvhodnější dvojice Pérez - Bottas, ale kdybych byl majitelem týmu, tak bych volil Pérez - Colapinto.
Péro má zkušenosti na rozdávání a v podobě Slima taky velice štědré sponzory.
Colapinto má většinu svých sponzorů totožných jako Péro, což sice může být trochu nevýhoda, ale je hodně nadějný a pro budoucnost týmu velice perspektívní pro udržení Slimových dávek na svém účtu i kdyby později Péro pláchl jinam.

Náš tím neslúži na to, aby v ňom niekto niekomu niečo dokazoval. Náš tím poskytne miesto na rošte, aby pilot ukázal, čo je v ňom, to určite, ale nie, aby niečo dokazoval svetu alebo niekoho vyvádzal z omylu.
Toto je zaujímavé vyhlásenie :joy:

1 Like

perez botas je najmenej zaujmava, ale zaroven asi najvhodnejsia volba a sam by som ju asi spravil bez vacsieho vahania. chlapci su len tesne pod top levelom, motivovani vratit sa, napravit si renome, vela fans.

na dalsi rok ale vyhladovo pridat jedneho z dvojice herta / drugovic, ak budu chcet na niekom postavit dlhodoby image znacky, popr ak by sa podaril antoneli steal.

a byt na mieste sefa timu, pravidelne otvaram otazku prilis maleho poctu superlicencnych bodov pre indycar. Neni mozne aby si kvoli idiotskemu pravidlu na juniorov nemohli realne vyberat z indycars (najvacsie hviezdy so superlicencnymi bodmi sa totiz nebudu trhat o miesta na chvoste v f1 a znicenie reputacie, ked mozu dalej vyhravat doma a vypredavat tribuny).

Ja by som najradšej, keby sa rozhodnú pre kombo Pérez - Schumacher. Ale ten Herta na 2. sedačku znie takisto dobre, by mohli mať čisto “americký” tím.