Sébastien Loeb nezaváhal a vyhral Preteky šampiónov, piloti F1 neprešli cez osemfinále | Magazín F1 - F1online.sk

Sébastien Loeb má za sebou dva víťazné dni na Pretekoch šampiónov. Po triumfe v Pohári národov pridal aj celkový triumf v individuálnej súťaži, v ktorej ani raz nezaváhal. Jeho spanilú jazdu nedokázal zastaviť ani domáci hrdina Chaz Mostert. Loeb vyhral aj vo finále suverénnym spôsobom 2:0.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189148/sebastien-loeb-nezavahal-a-vyhral-preteky-sampionov-piloti-f1-nepresli-cez-osemfinale

Slabé zastoupení F1, co naplat :man_shrugging: Loebovi gratulace, věk není jen číslo, ale i kupa zkušeností :wink:

1 Like

Když nevyšel Dakar, tak aspoň tahle sranda akce.

preco tam nie je Verstappen, co sa boji?

Obavam sa, ze nie vsetci pochopia tvoju ironiu (na zaklade ineho clanku) :wink:

Loeb je pan jazdec :+1:

5 Likes

Vettel se prý nechal slyšet, že přijel jen trošku :pinching_hand: znečistit ovzduší. :100:

3 Likes

To mu vyšlo :grimacing:

1 Like

Aj ked nerad, ale musim sa ho zastat :smiley:
Nie kazdy chce cestovat a prechadzat roznymi predzavodnymi akciami ci povinnostami a tak zabit vikend, len koli nejakemu blbemu Preteku Sampionov… Jazdci F1 su cely rok dost vytazeni a ked ma teraz volno urcite nebude cestovat na nejaky podradny pretek co mu do zivotnych statistik nic neda…
Tak nejak zjednodusene to vidim ja… je to strata casu pre jazdca F1…
Vettel nim neni, ani mick. Oni cas maju ukazovat sa na verejnosti a robit si reklamu. Aj ked im to nevyslo :smiley: Aspon svetu ukazali svoje ‘‘kvality’’.

1 Like

Vettel nejezdil v E-aute?

2 Likes

Mám neodbytný pocit, že kdyby se svého času Loeb zajímal o F1 a měl to štěstí se do ní dostat -udělal by superkariéru i tam! Je to krystalický talent. :slightly_smiling_face:

detto Rossi, mohli dostať šancu a verím, že by uspeli

@DODO

Loeb udajne mal ponuku odjazdit VC v Abu Dhabi ale nedostal superlicenciu.
Rossi mal ponuku normalne ist do F1 za Minardi s potencialnym postupom do Ferrari ale odmietol.

Sebastian Vettel na preteky sampionov jazdi cely zivot, cele roky ked jazdil v f1 . Tak isto sa ich zucastnoval aj Michael Schumacher . Oni mali tak isto nabitu karieru. Max jazdi podradne online preteky ktore mu fakt nedaju nic do zivotnych statistik. Skor by som povedal ze Max si netrufne na to konkurovat inym vsestrannym pilotom na roznorodych druhoch trati. Mozno sa len boji aby si nepokazil meno ak by prehral s inym pilotom ktory jazdi nejaku relly a jeho ego by tym utrpelo. Je to len moj nazor , nemusis s nim suhlasit. Vettel dokazal ze jazdit vie na viacerych tratiach co dokazal aj v tom podla teba bezvyznamnom preteku aky je Preteky sampionov. Ano aj teraz ich ukazal aj ked neskoncil moc vysoko. Nezabudaj ze nejazdil celu sezonu .