Schumachera pripravila o preteky pohonná jednotka Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Odstúpenie pre technickú poruchu je vždy nepríjemné, avšak keď sa vám to má stať, tak radšej niekedy v čase, keď prežívate hrozné preteky a motáte sa niekde na sedemnástom mieste. Bohužiaľ, bohovia motoršportu ani tentoraz nedopriali Mickovi Schumacherovi možnosť okúsiť sladkú chuť bodovaného umiestenia. Nebola to však jeho chyba, opäť raz ho totiž zradil motor Ferrari.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/68436/schumachera-pripravila-o-preteky-pohonna-jednotka-ferrari

Haas vyrobil vůz který dokáže sám sebe chránit před rozložením na atomy? :rofl:

1 Like

Aj tak by skor ci neskor skoncil v stene, co si budeme nahovarat.

2 Likes

Ferrari miesa karty.

1 Like

SCH nemal ziadny pace. Vsetci ho predbiehali ako kamion na dialnici. Aj tak by skoncil okolo 16 miesta.

Schumi družal viac ako 10 kôl za sebou Alfa Romeo s číňanom

no bohužial chlapec musi ešte trošku potrenovať, ale zatiaľ viac chýb ako rýchlosti. no tak držíme palce a uvidíme.

V prvom kole stratil minimálne dve pozície, keby aj došiel do konca bol by možno tretí od konca, takto sa môže aspoň chlácholiť že sa mu to pokazilo.

Jediný kto skončil včera v stene bol váš Cunoda ale chápem objektivita sa zapne len keď vám to poniektorím pasuje, stačí keď sa spomenie meno Schumacher a máte červeno pred očami.

Tak ale juki je frajer )))) ten ide z boxov ako ufo )))) a mick no ma hlavu zatavenu chudak. Meno prinasa moznosti ale aj tlak. Bud to zvladne alebo nie. Drzime palce