Williamsu sa podarilo zachovať v tíme stabilitu, keď pred VC Holandska podpísal predĺženie zmluvy s Alexom Albonom aj Carlosom Sainzom. Druhý menovaný však podľa Ralfa Schumachera spravil chybu. Riskuje totiž, že v budúcnosti už oňho žiaden top tím nebude mať záujem.
“Ja by som odišiel z Williamsu a okamžite by som prestúpil k Adrianovi Neweymu do Aston Martinu…”
Neviem o tom, že by Aston plánoval jazdiť s 3 autami. Čo je toto za sprosté kecy, “okamžite by som prestúpil”, veď to by mu najprv musel Aston ponúknuť sedačku a chcieť ho.
Na to, že Ralf má odjazdených niekoľko rokov v F1, trepe totálne somariny…
Aj ja sa cudujem, ze sa Sainz rozhodol pre Williams, ked mal na stole viacrocne ponuky od Mercedesu, Ferrari a Red Bullu
Ale vazne, nechapem toto mudrovanie, ved je evidentne, ze sa Sainz pre Williams rozhodol preto, lebo jednoducho nemal lepsie ponuky. Takto si aspon zarobi. Este aj ten Aston Martin, ktory Ralf Schumacher spomina, podla mna Sainza nechcel. Maju Alonsa a ak Lawrence Stroll nie je ochotny vyhodit svojho syna, tak tam pre Sainza nie je miesto.
schumik sa asi prehrial ci uz zo slniecka alebo z niecoho/niekoho ineho
sainz podpisal s tym kto s nim podpisat chcel, do lepsieho nebolo kde ist. mozno tak audi, ale s tym, ze by sa tam upisal na dlhodobu zmluvu. teraz nemohol urobit lepsie ako podpisat s williamsom na fakt stedru zmluvu a este stedrejsiu vystupnu klauzulu.
Myslím ž.e asi mal na mysli aby zobral radšej miesto ako rezervný pilot. Rok by počkal ako tretí jazdec v Astone a v 28 by po odchode Alonsa bol v top týme normálnym jazdcom. Schumacher mu podľa mňa radil dobre. Pár jazdcov to už tak spravilo a rok ako rezervistabvôbec nie je také hrozné ako byť teraz vo Williamse.
Ale jemu taky utíkají roky, a přece jenom není v postavení Prosta, Laudy nebo Alonsa, aby si dal pauzu a pak se vrátil (první dva jmenovaní i pro tituly). Takhle aspoň jezdí a nic jeho týmu nebrání v tom hledat mu průběžně lepší místo.