Schumacher platil mechanikom bonusy zo svojho, tvrdí Permane | F1online.sk

Alan Permane počas svojej kariéry pracoval s viacerými skvelými jazdcami, či už to boli Nelson Piquet, Gerhard Berger, Fernando Alonso alebo Kimi Räikkönen. Výnimočný dojem však v ňom zanechala iná legenda: Michael Schumacher.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/16751/schumacher-platil-mechanikom-bonusy-zo-svojho-tvrdi-permane

Nuž, nie je sedemnásobný, ako sedemnásobný…
Niekto je skutočným majstrom, niekto len štatistickým…

3 lajkov

Talent mu uprieť nemožno no Michael do toho vložil omnoho viac.

A štatystický sedemnásobný majster sveta to je aký, to som ešte nepočul :grinning: :grinning:

Ludí zaujímajú skutočné príbehy z padoku, nie nejaké trapné gestá s poklakávaním a nosením rasistických tričiek…

5 lajky

dobry koment. palec hore !

1 lajk

a co dokazal ? obliekol si tricko ? no tak to je teda velky uspech. pocul som o pripadoch, ze to dokazali deti v skolke.

2 lajkov

Tak ak to chceš takto bagatelizovať, tak podľa článku urobil Schumacher čo platil mechanikom, to som robil aj ja včera v servise. Ale keď sa niekto za 20 rokov opýta prečo mal Mercedes v roku 2020 čierne lakovanie tak príde reč na Hamiltona a jeho činy a to nehovorím že sa mi viac pozdáva ako sa angažuje v ekologickej oblasti.

az si oblecies tricko a bude o tom clanok na vsetkych sportovych strankach tak sa sem prid pochvalit.

naivný helmut, ktorému stačí prečítať článok tutok a hneď má predstavu o svete…
na ktorých športových stránkach bolo písané o Lojzových rasistických tričkách? daj sem, alebo sa nestrapňuj, už mu nelez z riti…

1 lajk

hehe, napr na tychto ;), daj si pozor aby ti neodletel dekel. chod sa vyvetrat :smiley:

1 lajk

nechapem. co je uzasne na tom, ze si obliekol tricko, alebo ze ty si zaplatil v servise ?

Alonso taky podplácel mechaniky v 2007.

1 lajk