Schumacher odporúča Norrisovi, aby si nenechal radiť od Rosberga | Magazín F1 - F1online.sk

Honzi urcite druhú ???

Reagoval jsem na tu část o minulém roce, v tom případě šlo o druhou sezónu Piastriho v F1

Ok, ale furt mi to nedává smysl v kontextu. Adeptem na titul je díky formě McL hlavně nebo ne? :thinking:

Nevím. Nerozumím tomu.

1 Like

S Ralfom to ide pekne dolu vodou odkedy oteplel. :rainbow_flag:

Na Rosberga je kyslý, lebo mu nedal. :joy:

Já myslím že je pěkný když Puff konečně umí přiznat že Piastri umí a je adeptem na titul :wink:

1 Like

To je určitě pokrok :smile: jinak nebudeme si nalhávat, Piastri i Norris jedou o titul díky top technice (což je základ v F1), ale Piastri se zlepšil, jak v Q tak i v závodech a je to vidět. Na jeho 3 sezónu jede hodně solidně, ale samozřejmě jsou tam furt mezery, na kterých musí zapracovat

1 Like

Ono se pod těma článkama diskutuje a kliká se na ně, ale ještě jeden článek o Landovi a mentálním koučingu a budu asi taky nějaký potřebovat! :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Zase z druhé strany ten Rosbergův titul byl dost specifický - absolutní dominance auta a řešil opravdu “jen” jak porazit Hamiltona. Což se mu sice podařilo, ale objektivně s docela velkým štěstím (technické problémy Lewise v Malajsii) a navíc ho to podle všeho totálně odrovnalo, což není úplně příklad k následování.

Ale i když necháme stranou to odrovnání, tak mi pořád přijde současná situace dost jiná - není to zdaleka jen o tom, jak vyřešit Oscara, pořád tlačí Max, ale v některých závodech i další (určitě George, občas Charles…). Obávám se, že zkušenosti od Nica jsou trochu příliš jednostranně cílené na otázku souboje uvnitř týmu bez potřeby hledět tolik okolo.