Schumacher o rozhodnutí Haasu: Som veľmi sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Správy o konci Micka Schumachera v Haase neprekvapili azda nikoho. O budúcnosti mladého Nemca sa špekuluje už celé mesiace, keďže Günther Steiner veľmi zreteľne dával najavo nespokojnosť s výkonmi svojho jazdca. Schumacher i napriek tomu priznáva, že ho verdikt stajne veľmi sklamal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/83134/schumacher-o-rozhodnuti-haasu-som-velmi-sklamany

Úprimne veď štatistika hovorí jasne Haasu jazdci končia kariéry v tom tíme povectemy ktorý jazdec stimu prestúpil niekde do lepšieho tímu ne nepoviete žiadne meno lebo jazdci stoho tímu končia kariéru v f1

Presne ako som pisal pred jeho prichodom do F1, bude z neho druhy Bruno Senna- odkruzi dve prinajlepsom nevyrazne sezony hlboko v strede pola a pojde na smetisko dejin.

Tak aj bolo.

“nebudem nijako tajiť, že rodina Schumacherovcov patrí k Mercedesu a Micka si veľmi vážime” No ešte ho dal dole aj Toto, nepovedal že je to dobrý jazdec alebo že sa aspon zlepšoval ale že jeho rodina patrí k mercedesu a že si ho vážia.

Nmik nie je vôbec také nemehlo ako to tu niektorí počas celej sezóny o ňom pisali. Na pozíciu poslušnej dvojky určite má

Tak vela stastia Mick, snad sa o rok dva vratis a ty Gunter sa strc niekam aj Genem :slight_smile:

Uvidime v Drive to Survive ako to ozaj bolo.

chlapec mal šťastia doteraz kopec, ale je veľmi sympatické že aj po takom nezdare sa chce vrátiť . Je to vidieť aj na jeho krku že dáva do kondície veľa a že chce sa stále zlepšovať a pracuje teda pracoval stále na sebe aj keď povedzme si pravdu že od Boha nedostal dar po Otcovi tú dravosť a rýchlosť , ale pracuje na sebe a to je na ňom sympatické a ako je on celý tou slušnosťou a správaním. Držím mu palec aby sa vrátil a ukázal niečo čoho je hodné jeho meno. Dríči boli aj v tenise a vyhrali nakoniec aj Winbledon , Lendl či Navrátilová atď…

1 Like

No v drive to survive uvidíš všetko, len nie ako to skutočne bolo. Ale story z toho spravia, to určite

1 Like