Schumacher nepoľavil: Ak chce Aston Martin titul, Stroll musí vyhodiť svojho syna | Magazín F1 - F1online.sk

Reportéri nemeckej Sky Sports počas maďarského víkendu prezradili, že Aston Martin začal bojkotovať rozhovory s nimi. Jedným z dôvodov mala byť neutíchajúca kritika Lanca Strolla. Nezdá sa však, že by sa bývalý pretekár chystal vo svojej kritike poľaviť. Najnovšie Strollovmu otcovi odkázal, aby svojho syna vyhodil, ak to s útokom na majstrovský titul myslí vážne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211084/schumacher-nepolavil-ak-chce-aston-martin-titul-stroll-musi-vyhodit-svojho-syna

Tak když například přijde MAX, tak Stroll může zůstat, já tam problém nevidím a samotného by mne zajimalo, zda v dobrém monopostu ( nejlepším) by jezdil bedny. Osobně si myslím že ano…

akoze Stroll sa tento rok drzi prekvapivo dobre (alebo alonso prekvapivo zle). Na body su 26:26 aktualne, horsie je to poslednych 5 zavodov, kde to je 24:12 pre Alonsa… Inak som za, mladeho Strolla treba vymenit a mal sa vymenit uz davno.

• na druhu stranu prvych 8 zavodov mal ALO 0 bodov, STR 14… takze bol vyrazne lepsi.

Blbost, momentální problém Astonu určitě nejsou jezdci. Mají jednoho průměrného a jednoho nadprůměrného. To je solidní na sotva průměrný tým.
A kdyby se náááhodou povedlo Astonu postavit mistrovský vůz, tak Alonso jim ten titul doveze.
Takže klid.

1 Like

Prostě jen říká že Stroll není dost dobrý, zejména když teď s Adrianem půjdou nahoru. Sice má pravdu, no na autu záleží více než na jezdci, a auto může přinášet dobré výsledky i horším jezdcům. Jinak při kvalitativní rovnosti aut, bude Lance vždy handicapem, to už se myslím nezmění a Lance už na svém vrcholu je, je tam myslím 9 let nebo kolik :man_shrugging:

Jasně, maj Alonsa a ten ještě stále umí kouzlit, no blíží se jeho konec, to je realita a budoucností Astonu není, to je jasný . Jinak pokud mu tam po Alonsovi nedaj nějakou lopatu, a když budou dobří tak ten tlak přijmout po Alonsovi dalšího top jezdce bude vysoký jak zevnitř tak zvenku, tak Lance s nej pravděpodobností stejně bude dostávat facku za fackou, takže nakonec je to prostě stejně věc taťuldy jak to snese a co bude chtít.

2 Likes

Ano, to nám zatím stačí :smile:

2 Likes

Nemusia nikoho vyhodit, pokial sa im skutocne podari postavit majstrovske auto, nepotrebuju menit zostavu, a ked pojde Alo do dochodku a auto bude top, tak nebudu mat problem najat najlepsieho jazdca co bude v f1…to ci sa im skutocne podari urobit take auto, to je uz ina vec…

K nadpriemernosti Alonsa o ktorej pises mam len jednu odpoved.
Fernando si Lewisa so Sebastianom natrie na chleba.

3 Likes

Jenomže je potřeba nezapomínat na to, že tento tým nevznikl proto, aby titul dovezl Alonso :smiley:

Dobře si mu to připomněl. :smiley:

2 Likes

Já už to psal několikrát, za mě Stroll mladší vytváří v týmu nepříjemnou atmosféru. Trošku to shazuje profesionalitu AM mi příjde, nebo jak to říct…ale tak co už, je to tak jak to je.

2 Likes

Jsem celkem překvapen, že Bottas je prvním potvrzeným v Cadillacu, a ne Perez :thinking: Osobně jsem vlastně Bottasovi moc nadějí nedával. No vypadá to že nám ten startovní rošt na 2026 pěkně zestárne :smile:

2 Likes

:+1: Tak Valterier je taková jistota, ne? :smiley:

msedge_TkUGH1puk5

Alonso je pro něj vzorem. Však jo, je stále mladý. :smiley:

2 Likes

Já tomu věřil, že to dopadne.
Docela jsem na to tlačil.

1 Like

Vím, zaznamenal jsem. Myslím že i HellHogr :slightly_smiling_face:

1 Like

Yes, taky jsem v to doufal

1 Like

2 Likes

Ano, vyhodi syna vtedy, ked maju realnu sancu postavit vitazne auto. Ved preto ten tim aj kupoval, nie?

…reálne treba poslať preč Alonsa a kúpiť kvalitu,ten to má už za sebou…:hugs: