Schumacher: Ferrari by sa ohľadom motorov nemalo vôbec ozývať | Magazín F1 - F1online.sk

Ked sa bude nato citit, nemam s tym problem.

Strolla by porazil aj Sagan na bicykli. Takže Alonzo sa veľmi nemá čím chváliť

1 Like

Jo, je to vlastně ostuda… :roll_eyes:

2 Likes

Celé toto, čo sa tu dnes napísalo nás nikam neposunulo. Nič sa nevyriešilo. A nevyrieši. Všetko bude tak, ako to uzná FIA za vhodné. A viem si živo predstaviť, že to zahrá do autu, ako Masiho zlyhanie, keď okradol Lewisa o titul a daroval ho Maxovi.

Celé je to na … nič
Dobrú… :sleeping:

2 Likes

Povinnost, Vettel přikyvuje :smiley:

2 Likes

Udivuje mě jak Alonso od některých kredit prostě nedostane i kdyby udělal nevím co. 36:0, i Sagan by to dal. Tak jo no…:smiley:
Takhle shazovat 4 násobného mistra světa není pěkné, to máš pravdu. :neutral_face:

3 Likes

Obo je to vlastně dokonce takhle, jsem si to vůbec neuvědomil. :smiley:

Jestli se bude opakovat i ta Honda se vším všudy tak… :grimacing:

3 Likes

2 Likes

Jenson je kabrňák. :+1:

Přijde ještě Ron? :smile:

2 Likes

Ron by McLaren nikdy nezradil. Samozřejmě pouze ten svůj.

Myslím si, že pán Schumacher pojedol asi bludné huby. Nevidím dôvod, prečo by sa Ferrari a spol. nemali o to zaujímať. Celý problém vidím v tom, že tam bol na poslednú chvíľu prilepený ten dodatok, že sa to bude merať za studena. Bolo to v čase, že ten, kto toto meranie za studena nebral do úvahy, už nemal možnosť urobiť žiadnu zmenu, lebo by to nestihol a ten kto to tak mal urobené, tak sa mu zrazu jeho vývoj zlegalizoval, lebo vedel, že už nebudú môcť chcieť počas roka pridávať spôsoby merania.
To, že to tam FIA takto prilepila je jasné, lebo nechcela, aby prišli protesty na Mercedes a FIA by musela zakročiť, lebo nemôže prísť o dodávateľa pre 3 tímy.
A preto so myslím, že túto sezónu sa už nič nezmení, lebo celé je to tak naaranžované, aby FIA už nemusela nič riešiť, aby neprišla o dodávateľa motorov, lebo zatiaľ ich nemá kým nahradiť …
Uvidíme, čo bude o rok …

1 Like

Až taký na ■■■■■ zas nebol. Samozrejme pomohlo mu meno ale mal aj výsledky. Čo by za je úspechy dala polka dnešného štartového poľa. A že je bukva? To ťa trápi? Ale no. Je to jeho vec.

Je to tak, šest vyhraných závodů a 27 pódií není málo. Ovšem, co naplat - on nikdy nebude Schumacher, ale RALF Schumacher… S tím se těžko bojuje :slight_smile: .

3 Likes

Aj tak som presvedčený, že nemá žiadne právo rýpať do Ferrari.

No na rovinu, mě většinou nenadchnou výroky těchhle starých zbrojnošů, ale když se jich pořád na něco ptají… Aféra s motorem Ferrari zůstane ještě chvíli viset ve vzduchu, ale on u toho nebyl, takže aspoň oficiálně neví víc než kdokoli z nás (neofiko to samozřejmě může být jinak :slight_smile: ). Nicméně v F1 mluví pořád všichni do všeho a o všem, aspoň se mi zdá, a ty prázdniny k tomu :woman_shrugging: . Je to těžká věc :slight_smile: .

1 Like