Schrödingerovo opustenie trate: Vyšiel či nevyšiel Leclerc mimo trať? FIA rozhodla dvojako | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem si jistý, že že smysl toho nadpisu tady z celého fóra chápeš jenom Ty.
Možná ještě Ferda jako odborník na kočky a samozřejmě já :smiley:.

1 Like

Kto vravi ze sa necham xd

Ja tu z toho mam uz len nejaky unik od reality, predsa sa to tu okolo F1 v diskusiach toci len okrajovo

Chlapci budu provokovat vzdycky, o tom ziadna

Ale 700+ prispevkove vlakna kde sme sa s hogrisom len hadali kto docura dlhsie, uz odo mna necakaj :hedgehog:

1 Like

… u tebe rozhodně :smile:

3 Likes

Jasně Davide, nestačí tu vyčleňovat lidi, ještě si určujte co je a co neni podstatné. Tohle ode mě žadna provokace nebyla, je to naprosto faktická poznamka k tomu jak tu někteří fungují.

2 Likes

Tak co tu mam dokolecka riesit? Rozpad redbullu, uchylaka hornyho, diktatora sulayema, mastermind neweyho? Prepad alonsa? Mizeriu Ferrari? Dominanciu mclarenu? Cadillac na roste?

Meh nuda

Řešit máš co chceš a co ti přijde zajímavé či informativní.

2 Likes

To mozno u teba plati, u mna nie - cokolvek ježek napise tak ma na to infantilne reakcie od vasho kamosa co nedavno slavil 31 rokov

Ešte že ty si crash McLarenov vôbec nespomínal :ok_hand:

2 Likes

Co uděláš s reakcí je na tobě, jsi na něj fixovaný též. Jak nedávno psal Puff (tak nějak, nechci hledat), svoboda není o zákazu jiných, ale o schopnosti snést jiné.

2 Likes

U dominantních týmu se to bere jinak, tam každý výpadek znamená zpestření závodu.

To bol tip. Kiks si to vyslovene priala. Len pretože sa jej nepáčilo, že niekto obehol Mr. Russela.

3 Likes

Co ja viem, ked mas v byte komara tak bud otvoris okno alebo pouzijes repelent

Moje žena si vezme špunty do uší a hotovo :slightly_smiling_face: Ale to přirovnání nesedí, tady to není u tebe v bytě a Honza není komár.

Komár je tu úplně někdo jinej :grinning:

1 Like

Ten Leclercov predbiehaci manever bol tak spektakularny, ze nikto nemal gule to od zeleneho stola spochybnit. V tomto sa mi paci ako v Monze dali do esicka klobasy a nikto nemusi riesit taketo talafatky.
Leclerc u mna DoD. Rovnako Verstappen za ten drift na zaciatku.

4 Likes

Já jsem spíše pejskař, ale kočičky jsou taky hodně fajn. :dog2: :kissing_cat:

To nic Ferdo, on to tady zase z celého fóra nikdo nepochopil.

Je to tady jako mít Wi-Fi na pustém ostrově.
Víš že bys mohl…, ale není s kým :love_you_gesture:.

1 Like

Ono pochopit FIA ani nejde. Právě proto dávám přednost studiu chování koček. :stuck_out_tongue_winking_eye: