Jsem si jistý, že že smysl toho nadpisu tady z celého fóra chápeš jenom Ty.
Možná ještě Ferda jako odborník na kočky a samozřejmě já .
Kto vravi ze sa necham xd
Ja tu z toho mam uz len nejaky unik od reality, predsa sa to tu okolo F1 v diskusiach toci len okrajovo
Chlapci budu provokovat vzdycky, o tom ziadna
Ale 700+ prispevkove vlakna kde sme sa s hogrisom len hadali kto docura dlhsie, uz odo mna necakaj
… u tebe rozhodně
Jasně Davide, nestačí tu vyčleňovat lidi, ještě si určujte co je a co neni podstatné. Tohle ode mě žadna provokace nebyla, je to naprosto faktická poznamka k tomu jak tu někteří fungují.
Tak co tu mam dokolecka riesit? Rozpad redbullu, uchylaka hornyho, diktatora sulayema, mastermind neweyho? Prepad alonsa? Mizeriu Ferrari? Dominanciu mclarenu? Cadillac na roste?
Meh nuda
Řešit máš co chceš a co ti přijde zajímavé či informativní.
To mozno u teba plati, u mna nie - cokolvek ježek napise tak ma na to infantilne reakcie od vasho kamosa co nedavno slavil 31 rokov
Co uděláš s reakcí je na tobě, jsi na něj fixovaný též. Jak nedávno psal Puff (tak nějak, nechci hledat), svoboda není o zákazu jiných, ale o schopnosti snést jiné.
U dominantních týmu se to bere jinak, tam každý výpadek znamená zpestření závodu.
To bol tip. Kiks si to vyslovene priala. Len pretože sa jej nepáčilo, že niekto obehol Mr. Russela.
Co ja viem, ked mas v byte komara tak bud otvoris okno alebo pouzijes repelent
Moje žena si vezme špunty do uší a hotovo Ale to přirovnání nesedí, tady to není u tebe v bytě a Honza není komár.
Komár je tu úplně někdo jinej
Ten Leclercov predbiehaci manever bol tak spektakularny, ze nikto nemal gule to od zeleneho stola spochybnit. V tomto sa mi paci ako v Monze dali do esicka klobasy a nikto nemusi riesit taketo talafatky.
Leclerc u mna DoD. Rovnako Verstappen za ten drift na zaciatku.
Já jsem spíše pejskař, ale kočičky jsou taky hodně fajn.
To nic Ferdo, on to tady zase z celého fóra nikdo nepochopil.
Je to tady jako mít Wi-Fi na pustém ostrově.
Víš že bys mohl…, ale není s kým .
Ono pochopit FIA ani nejde. Právě proto dávám přednost studiu chování koček.