Jim to ještě ani nedocvaklo. Ale to je fuk, zapadá to přesně do toho, jak to tady od pokrytců funguje.
Dneska zase budes prekrucat prispevky?
Neni ani potřeba.
Napisal som, ze dostala vysvetlenie, nie ze dostala
Očekávaně jste v opozici. Nicméně kdyby jste se ocitli v kůži fanoušku Leclerca, tak vám po tom co napsala Kiks po torpédu Kimiho, tak to by vám popraskali všechny žilky v hlavě
plus ty reakce na Kiks se většinou držely v mezích slušnosti až na nějaké excesy
Třeba od Jose dostala vysvětleni, který jí tu co chvili sprostě uráží viď? Chápu…
Mna urazas ty tvojou existenciou a musim ta tu trpiet
Nebudte take snowflakes ffs
Mně se třeba nelibilo, když tu někdo napíše ve ferovém souboji o Alonsovi že je ■■■■■. Když jsem na to upozornil, navíc slušně, tak mi bylo vysvětleno, že je to dokonce šikana. Takže snad chapeš mojí ironickou naražku.
Takhle tu fungujete s tím vyčleňovalním jednotlivých lidí…
Tomu říkám odpověď.
Je vidět že ty zoufalcem zustaneš na vždy.
Dejve, zkroť si ježka, už má zase mentální breakdown. A ten tvůj dvojí metr si nech pro někoho, kdo je pokrytecká krysa
Proč by ho krotil,? Dejvovi ani tahle ukázka pravého jěžka vadit nebude. Ježek je v pohodě přece.
Netřeba to hrotit, nakonec dojeli jak měli a spor fanoušků se tím vyřešil
Tak přeci nebudu hrotit jediného člověka, který mi dává srdíčka. Ale ano, Ježek by měl držet chladnější hlavu
Ale h0vn0, Russel na tom nefér vydělal
Karma, tak tomu obvykle říkáš
Kto iný by mal písať o šikane ako tí, čo sú celý život šikanovaní?
Však o šikaně píšeš furt jenom ty😀
Ty máš brainlessa v ignore, že nevidíš jeho príspevky?
Co prekaza dnes?
Vs
V pohodě, prostě si byl šikanovaný a máš z toho komplexy a snažíš se to léčit na anonymním fóru o F1
Moc lehce se necháš vyprovokovat. Zbytečně si necháš zkazit den nepodstatnou diskuzí na foru.