Schrödingerovo opustenie trate: Vyšiel či nevyšiel Leclerc mimo trať? FIA rozhodla dvojako | Magazín F1 - F1online.sk

Jim to ještě ani nedocvaklo. Ale to je fuk, zapadá to přesně do toho, jak to tady od pokrytců funguje.

2 Likes

Dneska zase budes prekrucat prispevky?

Neni ani potřeba.

2 Likes

Napisal som, ze dostala vysvetlenie, nie ze dostala

Očekávaně jste v opozici. Nicméně kdyby jste se ocitli v kůži fanoušku Leclerca, tak vám po tom co napsala Kiks po torpédu Kimiho, tak to by vám popraskali všechny žilky v hlavě :grin:

plus ty reakce na Kiks se většinou držely v mezích slušnosti až na nějaké excesy

1 Like

Třeba od Jose dostala vysvětleni, který jí tu co chvili sprostě uráží viď? Chápu…

2 Likes

Mna urazas ty tvojou existenciou a musim ta tu trpiet

Nebudte take snowflakes ffs

Mně se třeba nelibilo, když tu někdo napíše ve ferovém souboji o Alonsovi že je ■■■■■. Když jsem na to upozornil, navíc slušně, tak mi bylo vysvětleno, že je to dokonce šikana. :grinning: Takže snad chapeš mojí ironickou naražku.

Takhle tu fungujete s tím vyčleňovalním jednotlivých lidí…

3 Likes

Tomu říkám odpověď. :clap:
Je vidět že ty zoufalcem zustaneš na vždy.

2 Likes

Dejve, zkroť si ježka, už má zase mentální breakdown. A ten tvůj dvojí metr si nech pro někoho, kdo je pokrytecká krysa

2 Likes

Proč by ho krotil,? Dejvovi ani tahle ukázka pravého jěžka vadit nebude. Ježek je v pohodě přece. :upside_down_face:

2 Likes

Netřeba to hrotit, nakonec dojeli jak měli a spor fanoušků se tím vyřešil :crazy_face:

2 Likes

Tak přeci nebudu hrotit jediného člověka, který mi dává srdíčka. Ale ano, Ježek by měl držet chladnější hlavu :slightly_smiling_face:

Ale h0vn0, Russel na tom nefér vydělal :stuck_out_tongue:

1 Like

Karma, tak tomu obvykle říkáš :smile:

1 Like

Kto iný by mal písať o šikane ako tí, čo sú celý život šikanovaní? :sweat_smile:

1 Like

Však o šikaně píšeš furt jenom ty😀

1 Like

Ty máš brainlessa v ignore, že nevidíš jeho príspevky? :point_down:

Co prekaza dnes? :smile:

Vs

V pohodě, prostě si byl šikanovaný a máš z toho komplexy a snažíš se to léčit na anonymním fóru o F1 :smile:

3 Likes

Moc lehce se necháš vyprovokovat. Zbytečně si necháš zkazit den nepodstatnou diskuzí na foru. :slightly_smiling_face: