Sargeant: Keby Verstappen pretekal v Le Mans, všetkým by nakopal riť | Magazín F1 - F1online.sk

a co je potom jazda druheho mercedesu? ktoremu navyse vlastny tim pridava cas na pitstopoch

clovek by cakal, ze to minimaxovo auto bude mat vacsi naskok po 20tich hodinach jazdy a este ked mu aj tim pri kazdom pitstope urobi naskok na druhe auto timu 5s :slight_smile:

s tou reklamou to neprehanajte, si pozri kolko ludi sleduje ten prenos. momentalne 200tisic, prenos ktory je uplne zadarmo, neni na ziadnom platenom kanale a priamo maxov onboard pozera 15tisic

to je ta neskutocna reklama?

no nemaju vsetci porovnatelne vykonne auta

Však ale je to pravda. Pred tým ako bola výmena jazdcov bol rozostup 5s na Auera. Potom ďalšia zastávka 13s a druhé auto bolo o 6s dlhšie v boxoch jednoznačne idú na Verstappena.

1 lajk

a este taky detail, kde sa meria koniec pitlane a teda minimalny cas pitu? lebo pri tom poslednom minimaxov predok auta pretal tu ciaru(asi koniec pitlane) pri 0,7s

no čo ja sledujem, tak max vzdy ked do toho auta sadol, tak bud vyrazne stiahol stratu, alebo ked bol prvy tak vyrazne zvysil, čiže určite v ramci tej konkurencie, čo tam je, tak jazdi skvele

2 lajkov

ja som videl 3pitstopy a vzdy tam minimaxovo auto ziskalo priblizne 5s a je to vidiet aj na casoch v tych kolach

pri poslednom minimaxa vypustili pri 16s do konca pitu, druhe auto pustili ked ostavalo menej ako 10s, pritom nebol na to ziadny dovod, na aute uz absolutne nic nerobili, len cakali kym uplynie cas

No jasné vždy získal aspoň polku náskoku v boxoch.. Však čoskoro by mala byt ďalšia zastávka tak som zvedavý

@PUFF https://x.com/F1BigData/status/2055899571394388460?s=20

vrchol motorsportu

ale ved toto su druho-tretotriedni(a este nizsie) jazdci

keby boli prvotriedni tak jazdia v f1 :slight_smile:

to ma byt akoze dokaz, ze maxo je najlepsi z najlepsich?

ked pride messi o 10 rokov hrat do tipsportligy tak tiez bude najlepsi v lige :slight_smile:

Boxy maju predpisany minimalny cas.

Pitstop ked sa Auer menil s Verstappenom. Pred pitstopom gap 5 sekund.

Vyjazd z boxov aj so znazornenym mandatory pit time.

Gap po vyjazde Verstappena na trat.

1 lajk

To ale nevysvetlis totalnemu bezmozgovi, ktoremu odpisujes.

Tito hejterski blazni uz chceli trest pre Juncadellu za kontakt v prvom kole. Zabudli, ze nepozeraju F1.

Teraz teorie na urovni plochozemcov, ze Maxov tim ziskal vsetok naskok cez boxy, kde Mercedes umyselne zdrzuje druhe auto.

Ale to, ze Max vcera preberal auto so stratou a odovzdaval s luxusnym naskokom, o ktory potom Gounon prisiel alebo to, ze v noci opat vybojoval vedenie a spravil naskok alebo to, ze opat teraz navysil naskok o vyse 10 sekund, to uz nie je podstatne.

Vsetko totizto ziskal v boxoch podvodom.

Clovek by aj chcel diskutovat na urovni, ale ked je niekto raz hlupy debyl, tak nespravim nic. :slight_smile:

1 lajk

ti zase solidně odlítl dekl :smiley:

ano maju, tak preco maxo pri poslednom ziskal 5s

a preco jeho z miesta pustali ked ostavalo 16s do minimalu a druhe auto ked ostavalo menej ako 10s? a nestalo sa to raz

1 lajk

Áno mandátory pitstop plus stál na meste o6s dlhšie tým pádom vyšiel o 6s neskôr.. Verstappen vychádzal z boxov 7s pred odpočtom aby mal na čiare 0s

1 lajk

Kedy este sa to stalo? Daj priklad.

Pitstop predtym bol takmer na desatinu rovnaky.

Co ja viem, ked sa menil za Juncadellu v noci, tak stratil sekundu. Mozno mal Engel prave traffic v pitlane a musel par sekund pockat, mozno si este nieco v aute nastavoval, ktovie, ale rozhodne Engel nie je niekto, kto by Maxovi hocico daroval.

Riesis nejakych 5 sekund, ale to, ze Max sa poobede aj v noci dostal do vedenia a v kazdom svojom double stinte nalozi druhemu autu 20-30 sekund, vratane tohto posledneho stintu, kedy Engel vysiel za nim +19s (po tych tvojich uplakanych zdrzanych 5 sekundach) a pri dalsom pitstope bol gap +48s, to uz ta nezaujima.

Si na smiech. :slight_smile:

1 lajk

A prisiel do pitlane o dalsich 30 sekund neskor. To je spinavost, co?

Ci aj na trati ho zamerne niekto drzal na mieste 30 sekund?

1 lajk

Nejdem sa hádať s tebou lebo očividne vidíš veci inak a samozrejme si nechceš priznať to čo vidí viacero ľudí..

1 lajk

Vidim ze Verstappenovi hateri tu zase saskuju a vymyslaju rozpravky :clown_face::clown_face::rofl:

Dnes doobeda preberal auto s naskokom 5 sekund, odovzdaval ho s naskokom takmer 40…snad to uz nejako doklepu,nech stravite dalsi den narekmi…hlavne kvoli komediantom mp1 a bob :grin::grin:

2 lajkov

ja netvrdim, ze to bolo pri kazdom, ale bolo to pri kazdom ktory som videl :slight_smile:

ja za to nemozem, ze wolffik podvadza vzdy ked sa na toho jeho milacika pozriem :slight_smile:

posledny pitstop, cas v prvom sektore

naskok tesne pred pistopom 13s cas do konca 5:05:17

rozdiel casu co odpocitava pitstop tiez 13s

maxa vypustia priblizne pri 16s do konca pittime, ciaru konca pitlane pretne pri 0,7s pred uplynutim minimalneho cas

druhy mercedes vypustia ked je tam 8-9s, minimalny pit time mu uplynie daleko daleko pred koncom pitlane cas do kocna pretekov 5:01:49, ciaru pretne o 5-6 sekund po minimalnom case, cas do konca pretekov 5:01:43

po vyjazde z boxov cas 5:01:34 strata na minimaxa 19,8s pred boxom 13s

toto chces snad spochynit, jasne stratilo to druhe auto 6s v boxoch pritom na tom aute nic nerobili, tiez ho mohli pustit tak aby dosiahol len ten minimalne predpisany cas. preco to neurobili? kvoli prikazu od najvyssieho o muzovi s kozenou brasnou co nesmie prejst? :slight_smile:

1 lajk

No Engel stiahol už 25s od posledného pitstopu

1 lajk

však toto je jasný důkaz, jak je ten závod prošpikovaný jen top technikou a pilotama

2 lajkov