A tímhle se chlubíš jako jeho fanda?![]()
postol som zaujimavy moment z nocneho stitntu. bolo to tesne, obe auta mercedesu mohli vypadnut.
videl som asi 3 pitstopy mercedesom a vzdy ten ne-minimaxov vypustili o 5s neskor ako minimaxov a vzdy sa to prejavilo samozrejme aj na case, ked po vyjazde z boxov prislo druhe auto mercedesu o 5s na minimaxo auto
ak to bolo takto pri kazdom pitstope ktorych uz bolo 16 tak x5 = 80s a teraz je strata druheho mercedesu 26s takze vskutocnosti mal mat druhy mercedes nad tym minimaxovym naskok 54s? ![]()
wolffik asi vydal jasne istrukcie “muz s kozenou brasnou nesmie prejst” ![]()
a preto radsej v boxoch druhemu auto mercedesu uz samotny tim nadeli 5s nech sa na trati radsej nestretnu
Jestli ten poslední pit nebyl tím, že ty auta od sebe byla 5 vteřin…
Prosím, prosím, koukej na všechny jeho závody. Máš skrytej talent na komentovaní závodů.
// Už mají rozestup 30 vteřin. Ale tak to určitě zavolal Wolfík, ať Engel neblázní a šetří techniku.
A ty máš skrytej talent na to dělat ze sebe šaška. Závod nesleduješ a jen si taháš komentáže z xka a prodáváš to za svoje
rAstore, ten nick s 88 na konci je fakt nenápadnej, ještě, že sis ten hákáč nechal vytetovat na bradavky a ne mezi oči
Ajajajaja, tady je někdo smutnej, že zítra valí do kolbenky.
Smutný je, že si tu náckové co píšou vYset hrajou na expertx Gtček, když sleduješ houno a jen papouškuješ co vidíš na xku
to si ktory pit dal? rozhodne nie ten posledny
a ja pisem, ze pred pitom bola strata o 5s mensia ako po nom
no a hlavne ja som si to vsimol na tom ako im odpocitavaju ten minimalny cas pitu, jednoducho minimaxovo auto pustali o 5s skor(podla toho odpocitavaneho casu, ak ti to este nedoslo) ako to druhe auto mercedesu.
preco to druhe auto pustaju neskor ako minimaxovo, ked na nom uz nic nerobia a len cakaju aby dosiahlo minimalny nutny cas pitstopu?
v poslednom pitstope maxa pustili ked mu ostavalo 16s, druhe auto az 9-10s a je to vidiet predsa aj na livetimingu, ze v tom kole prislo to druhe auto o 5s
Ku pretekom nemas nic? Ci stale cakas na chybu Maxa, aby si tu zo seba spravil h0vnomet?
nikto tu nestoji o tvoju fotku
si sice riadny frajer, ze nemas problem zverejnit ako vypadas, ale naozaj nikto na teba nieje zvedavy ![]()
Co mám mít k závodů amaterů, kde krouží Dacia? ![]()
Zapol som si to a preklikal v rychlosti… treba povedať že Verstappen ide neskutočne a ukazuje všetkým, že to čo rozpraval ten americky jazdec, že v inych seriach by ho porazil atd… je uplna blbost… Max robi F1 neskutočnu reklamu a ukazuje, že v F1 su najlepší jazdci… je uplne inde nez vsetci ostatni na trati… ak by Max naskočil do Le Mans, do Indy, proste hocikde kde sa jazdi na okruhoch a na asfalte a na 4 kolesach, tak im nakope prdel, a kto tvrdi nieco ine je len zatrpknuty hater… vychadzam z toho, že na tej 24-hodinovke maju vsetci teda porovnatelne vykonne auta, alebo aspon v tej jednej kategorii, ak to tak neni, tak sa nebudem hadat, nemam to nasledovane vobec
Nikdo tu nechce vidět fotku kupu houen
Nekecej, takže to 88 není číslo jako symbol ss, ale výše tvýho IQ?