Sargeant: Keby Verstappen pretekal v Le Mans, všetkým by nakopal riť | Magazín F1 - F1online.sk

A tímhle se chlubíš jako jeho fanda?:grinning_face:

postol som zaujimavy moment z nocneho stitntu. bolo to tesne, obe auta mercedesu mohli vypadnut.

2 lajkov

videl som asi 3 pitstopy mercedesom a vzdy ten ne-minimaxov vypustili o 5s neskor ako minimaxov a vzdy sa to prejavilo samozrejme aj na case, ked po vyjazde z boxov prislo druhe auto mercedesu o 5s na minimaxo auto

ak to bolo takto pri kazdom pitstope ktorych uz bolo 16 tak x5 = 80s a teraz je strata druheho mercedesu 26s takze vskutocnosti mal mat druhy mercedes nad tym minimaxovym naskok 54s? :slight_smile:

wolffik asi vydal jasne istrukcie “muz s kozenou brasnou nesmie prejst” :slight_smile:

a preto radsej v boxoch druhemu auto mercedesu uz samotny tim nadeli 5s nech sa na trati radsej nestretnu

Jestli ten poslední pit nebyl tím, že ty auta od sebe byla 5 vteřin… :smiley: Prosím, prosím, koukej na všechny jeho závody. Máš skrytej talent na komentovaní závodů.

// Už mají rozestup 30 vteřin. Ale tak to určitě zavolal Wolfík, ať Engel neblázní a šetří techniku.

4 lajkov

Niekto ta odfotil. Dufam, ze odhalenie identity ta nezoberie tak ako Honzika kedysi. :backhand_index_pointing_down:

2 lajkov

A ty máš skrytej talent na to dělat ze sebe šaška. Závod nesleduješ a jen si taháš komentáže z xka a prodáváš to za svoje

4 lajkov

rAstore, ten nick s 88 na konci je fakt nenápadnej, ještě, že sis ten hákáč nechal vytetovat na bradavky a ne mezi oči

Ajajajaja, tady je někdo smutnej, že zítra valí do kolbenky.

Smutný je, že si tu náckové co píšou vYset hrajou na expertx Gtček, když sleduješ houno a jen papouškuješ co vidíš na xku

to si ktory pit dal? rozhodne nie ten posledny

a ja pisem, ze pred pitom bola strata o 5s mensia ako po nom

no a hlavne ja som si to vsimol na tom ako im odpocitavaju ten minimalny cas pitu, jednoducho minimaxovo auto pustali o 5s skor(podla toho odpocitavaneho casu, ak ti to este nedoslo) ako to druhe auto mercedesu.

preco to druhe auto pustaju neskor ako minimaxovo, ked na nom uz nic nerobia a len cakaju aby dosiahlo minimalny nutny cas pitstopu?

v poslednom pitstope maxa pustili ked mu ostavalo 16s, druhe auto az 9-10s a je to vidiet predsa aj na livetimingu, ze v tom kole prislo to druhe auto o 5s

Ku pretekom nemas nic? Ci stale cakas na chybu Maxa, aby si tu zo seba spravil h0vnomet?

2 lajkov

nikto tu nestoji o tvoju fotku

si sice riadny frajer, ze nemas problem zverejnit ako vypadas, ale naozaj nikto na teba nieje zvedavy :slight_smile:

1 lajk

Co mám mít k závodů amaterů, kde krouží Dacia? :smiley:

Zapol som si to a preklikal v rychlosti… treba povedať že Verstappen ide neskutočne a ukazuje všetkým, že to čo rozpraval ten americky jazdec, že v inych seriach by ho porazil atd… je uplna blbost… Max robi F1 neskutočnu reklamu a ukazuje, že v F1 su najlepší jazdci… je uplne inde nez vsetci ostatni na trati… ak by Max naskočil do Le Mans, do Indy, proste hocikde kde sa jazdi na okruhoch a na asfalte a na 4 kolesach, tak im nakope prdel, a kto tvrdi nieco ine je len zatrpknuty hater… vychadzam z toho, že na tej 24-hodinovke maju vsetci teda porovnatelne vykonne auta, alebo aspon v tej jednej kategorii, ak to tak neni, tak sa nebudem hadat, nemam to nasledovane vobec

Nikdo tu nechce vidět fotku kupu houen

2 lajkov

Nekecej, takže to 88 není číslo jako symbol ss, ale výše tvýho IQ?