Sargeant by privítal, keby FIA komunikovala. Milimetrovému trestu sa dalo vyhnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Logan Sargeant sa počas pretekov ocitol v nemilosti komisárov, ktorí udelili desaťsekundové tresty hneď trom jazdcom a dodatočne odsúdili aj Daniela Ricciarda. Pilot Williamsu doplatil na výjazd bezpečnostného vozidla a nesprávne zaradenie sa do vláčika, čomu sa podľa neho dalo ľahko predísť, keby bola FIA ochotná komunikovať.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151507/sargeant-by-privital-keby-fia-komunikovala-milimetrovemu-trestu-sa-dalo-vyhnut

Najde se někdo kromě @PUFF kdo se po Sargeantovi nebude vozit? Jako by nestačila FIA, Williams i Albon.

Ako tie rozhodnutia FIA trvaju extremne dlho. Netusim co im tak dlho trva.

Já si myslím, že pro pajtáše z FIA je Sargeant snadná oběť kterou můžou pohodlně šikanovat.

A na SC čáře není hranice žádného minisektoru aby se mohli všichni ihned podívat kdo tam byl dříve? Nebo toho chci v roce 2024 opravdu hodně?

1 Like

Doriane Pin sa nedozvedela ani to, že pretek už skončil a išla v plnom tempe ďalej. Za mňa úplne nepochopiteľné. Neustále z auta čítajú asi milión senzorov. Najmodernejšia technológia na svete. A pritom ani nevedia, kde sa nachádzajú na trati.

1 Like

a nemal ho nahodou upozornit jeho pretekovy inzinier?

Je sice naprosto marnej a nemá na to, ale v tomto má pravdu.

Mal by. Ten chlap má na starosti jeho wellbeing a to, že bol na čiare tesne musel vidieť a mohol si to kľudne pretočiť. Ak tam teda bol a nepomáhal práve Alexovi.