Samotní jazdci volili jazdca sezóny: Neprekvapivým víťazom sa stal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Oficiálny portál Formuly 1 pokračuje v milej tradícií, keď o jazdcovi roka necháva hlasovať aj samotných jazdcov. Koniec sezóny je tradičnou príležitosťou na bilancovanie a takmer žiadny z popredných portálov si nenechal ujsť príležitosť, aby zoradil dvadsiatku pilotov od najlepšieho po najhoršieho. F1.com však zverejnilo rebríček najlepších pilotov podľa hlasovania samotných pilotov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138976/samotni-jazdci-volili-jazdca-sezony-neprekvapivym-vitazom-sa-stal-verstappen

Ha ha ha,ovečky rasistu,važne toto má biť vás najlepší pilot v histórii F1??jeho ego a komplexiesu proste obrovské,bububu ja som Hamilton keď ja nemožem bit prvý tak sa nezúčastním,zobrať mu dva tituly,a hneď by bol krotký

byť

ego a komplexy sú

image

Překvapilo někoho jak jezdci ohodnotili sami sebe?

Prekvapený som že Verstappen je prvý a ty si ale riadne exot :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Ten hamilton pred Alonsem je dobrej vtip. Asi se bali, ze by byli obvineni z rasismu.

Jediný vtip si tu ty a spol

1 Like

Někdo je tam nepochopitelně vysoko :thinking:.

Max? Ale ten si to letos zasloužil …

Nene, není to Max.

Mohl bych hádat, ale určitě bych si mozkové závity moc namáhat nemusel. :slightly_smiling_face:

1 Like