Admin
Júl 4, 2026, 5:58pm
1
Je Charles Leclerc späť? Iste, monacký pretekár skončil druhý aj v rakúskej kvalifikácii a preteky skončili katastrofou. Leclerc aj preto našľapoval v rozhovoroch po kvalifikácii len veľmi opatrne a vyjadril nádej, že zlepšenie sa potvrdí aj v pretekoch. Zároveň bol však veľmi spokojný, že onen povestný „pocit“ sa mu v Silverstone konečne vrátil.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238673/samanovi-leclercovi-sa-po-filozofickych-zmenach-vratil-ten-pocit-v-aute
mp1
Júl 4, 2026, 7:52pm
2
to je neskutocne v akych oblakoch dokazu top jazdci lietat hned po prvej vydarenej kvalifikacii alebo pretekoch po serii zlych vysledkov
a plati to do bodky na kazdeho jedneho z nich
Admin:
Ešte neviem, či sa mi ho podarí udržať, takže sa sústredím na to, aby som získal tento pocit častejšie.
Admin:
„Ja len dúfam, že aj v nedeľu dostanem rovnaký pocit. V kvalifikácii som ho mal, ale nie je zaručené, že sa v pretekoch vráti a všetko bude skvelé. Vykonali sme pomerne dosť zmien, ktoré by som označil ako filozofické. Dnešok mi priniesol oveľa lepší pocit a ja len dúfam, že sa to prenesie aj do zajtrajších pretekov,“ skonštatoval Leclerc
Toto mi nepride ze lieta v oblakoch, skor sa potesil z dobreho vysledku, ale je si vedomy, že to potrebuje robiť konzistentne
Samozrejme moze sa stat, že tie zmeny v nastaveni uškodia pretekovemu tempu, takže treba držať očakavania dole